281. 0xf0814 CBS_E_INVALID_CONFIG_VALUE Ogiltigt inställningskonfigurationsvärde
282. 0xf0813 CBS_E_INVALID_INSTALL_STATE Installationsstatusvärdet är inte acceptabelt
283. 0xf0812 CBS_E_MANIFEST_VALIDATION_UPDATES_PARENT_MISSING Obligatoriska attribut saknas
284. 0xf0811 CBS_E_MANIFEST_VALIDATION_MISSING_REQUIRED_ELEMENTS Obligatoriska attribut saknas
285. 0xf0810 CBS_E_MANIFEST_VALIDATION_MISSING_REQUIRED_ATTRIBUTES Obligatoriska attribut saknas
286. 0xf080F CBS_E_MANIFEST_VALIDATION_DUPLICATE_ELEMENT Flera element har samma namn
287. 0xf080E CBS_E_MANIFEST_VALIDATION_DUPLICATE_ATTRIBUTES Flera attribut har samma namn
288. 0xf080D CBS_E_MANIFEST_INVALID_ITEM Ogiltigt attribut eller elementnamn påträffades
289. 0xf080C CBS_E_UNKNOWN_UPDATE Namngiven uppdatering finns inte i paketet
290. 0xf080B CBS_E_PROPERTY_NOT_AVAILABLE Begärd egendom stöds inte
291. 0xf080A CBS_E_REESTABLISH_SESSION Sessionsobjektet uppdaterat, måste återskapa sessionen
292. 0xf0809 CBS_E_ARRAY_ELEMENT_MISSING Försök att få obefintlig matriselement
293. 0xf0808 CBS_E_IMAGE_NOT_ACCESSIBLE Det gick inte att komma åt den angivna bildplatsen
294. 0xf0807 CBS_E_NOT_INSTALLABLE Komponenten som refereras kan inte installeras separat
295. 0xf0806 CBS_E_PENDING Åtgärden kunde inte slutföras på grund av låsta resurser
296. 0xf0805 CBS_E_INVALID_PACKAGE Uppdateringspaketet var inte en giltig csi -uppdatering
297. 0xf0804 CBS_E_OPEN_FAILED Uppdateringen kunde inte hittas eller kunde inte öppnas
298. 0xf0803 CBS_E_INVALID_PARAMETER Ogiltigt metodargument
299. 0xf0802 CBS_E_ALREADY_INITIALIZED Sessionen har redan initierats
300. 0xf0801 CBS_E_NOT_INITIALIZED Sessionen initierades inte