ErrorVault.com

Runtime Errors




41. Yahoo! Messenger-fel 28 Fel 28 Session har löpt ut.
42. Yahoo! Messenger-fel 3 Fel 3 Användaren existerar inte fel.
43. Yahoo! Messenger-fel 30 Fel 30 Förbudsfel.
44. Yahoo! Messenger-fel 32 Fel 32 Ogiltigt grupp -ID -fel.
45. Yahoo! Messenger-fel 33 Fel 33 Användare i Ignorera listfel.
46. Yahoo! Messenger-fel 4 Fel 4 Ogiltigt autentiseringsfel.
47. Yahoo! Messenger-fel 42 Fel 42 Max väntat kontaktbehörighetsfel.
48. Yahoo! Messenger-fel 6 Fel 6 Max Buddies Fel.
49. Yahoo! Messenger-fel 7 Fel 7 Max gruppfel.
50. Yahoo! Messenger-fel 8 Fel 8 Grupp finns fel.
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us


Microsoft och Windows®-logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Microsoft. Ansvarsfriskrivning: ErrorVault.com är inte ansluten till Microsoft och gör inte heller anspråk på sådan anslutning.
Informationen på den här sidan tillhandahålls endast i informationssyfte. © Copyright 2018