41. Bitdefender felkod 108 Fel 108 Fel 108: BitDefender Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
42. Bitdefender felkod 2000 Fel 2000 Fel 2000: BitDefender Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
43. Bitdefender felkod 2202 Fel 2202 Fel 2202: BitDefender Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
44. Bitdefender felkod 2343 Fel 2343 Fel 2343: BitDefender Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
45. Bitdefender felkod 5 Fel 5 Fel 5: BitDefender Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
46. Bitdefender felkod 53 Fel 53 Fel 53: BitDefender Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
47. Bitdefender felkod 7 Fel 7 Fel 7: BitDefender Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
48. BlueStacks-installationen misslyckades Fel 25001 BlueStacks -installationen misslyckades. Du verkar ha Bitdefender antivirus installerat. BlueStacks är för närvarande inte kompatibelt med Bitdefender.
49. Applikationen kunde inte startas korrekt (0x000007b) Fel 0x000007B Programmet kunde inte starta korrekt (0x000007b). Klicka på OK för att stänga programmet.
50. Applikationen kunde inte startas korrekt (0xc000007b). Fel 0xC000007B Fel uppstår under BitDefender -installationen.
51. Installationsprogrammet har stött på ett oväntat fel när det här paketet installerades Fel 2753 Installationsprogrammet har stött på ett oväntat fel när det här paketet installerades. Detta kan tyda på ett problem med detta paket. Felkoden är 2753.
52. Uppdateringen påträffade ett fel Fel 100 Ett fel uppstod i uppdateringen. Uppdateringen stötte på ett fel (felkod: -100). Om problemet kvarstår kontaktar du supporten för en lösning.