21. Defraggler-fel 259 Fel 259 Fel som uppstått under drift: Piriform Defraggler (Auto) - app avslutas med felnivå: 259.
22. Defraggler-fel BCode A Fel BCode A Det hände när du utförde en defragmentering med Piriform Defraggler i BSOD.
23. FSCTL_GET_VOLUME_BITMAP. Misslyckades med felkod 87 Fel 0x80004004 002c0 1 VolumeBitmapCache:: ReloadFromCluster#101 FSCTL_GET_VOLUME_BITMAP för handtag 0x0000047c, lcn: -16777216 misslyckades med felkod 87.
24. Avinstallationsfel Fel 193 Uppstår under avinstallation av Ccleaner.
25. Windows kan inte verifiera den digitala signaturen för de drivrutiner som krävs för den här enheten Fel 52 Windows kan inte verifiera den digitala signaturen för de drivrutiner som krävs för den här enheten. En ny maskin- eller programvaruändring kan ha installerat en fil som är signerad felaktigt eller skadad, eller som kan vara skadlig programvara från en okänd källa. Cclea