21. Jre-fel 25099 Fel 25099 Fel 25099: Java Runtime Environment har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
22. Jre-fel 2753 Fel 2753 Fel 2753: Java Runtime Environment har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
23. Jre-fel 429 Fel 429 Fel 429: Java Runtime Environment har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
24. Jre Error Xp-Err-003N Fel XP-ERR-003N Fel XP-ERR-003N: Java Runtime Environment har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
25. Runtime Environment Error 1 Kan inte skapa kommunikationssemafor Fel 1 Fel 1: Java Runtime Environment har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
26. Runtime Environment Error 20090 Fel 20090 Fel 20090: Java Runtime Environment har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
27. Runtime Environment Error 20099 Fel 20099 Fel 20099: Java Runtime Environment har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
28. Runtime Environment Error 4 Anslutning bruten Fel 4 Fel 4: Java Runtime Environment har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
29. Källfilen hittades inte Fel 1311 Källfilen hittades inte: C: \ Documents and Settings \ äöäöäöä \ Application Data \ Sun \ Java \ jre1.7.0_04 \ Data1.cab, kontrollera att filen finns och du kan komma åt den.
30. Det går inte att installera Java - installationen kommer att avbrytas Fel 1639 Det gick inte att installera java - installationen avbryts. JRE -installationen har avbrutits normalt - returkod 1639.
31. Okänt kommando Fel 25099 Fel 25099. Uppackning av kärnfiler misslyckades. Fel 25099 indikerar att Java -installationsprocessen misslyckades. Grundorsaken till detta fel är för närvarande inte känd.