141. Runtime Environment Error 1 Kan inte skapa kommunikationssemafor Fel 1 Fel 1: Java Runtime Environment har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
142. Runtime Environment Error 20090 Fel 20090 Fel 20090: Java Runtime Environment har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
143. Runtime Environment Error 20099 Fel 20099 Fel 20099: Java Runtime Environment har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
144. Runtime Environment Error 4 Anslutning bruten Fel 4 Fel 4: Java Runtime Environment har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
145. SIGSEGV (0xb) Fel SIGSEGV (0xb) Ett dödligt fel har upptäckts av Java Runtime Environment: SIGSEGV (0xb) på pc = 0x00007fb6dfde2b12, pid = 7968, tid = 140422621538064.
146. Källfilen hittades inte Fel 1311 Källfilen hittades inte: C: \ Documents and Settings \ äöäöäöä \ Application Data \ Sun \ Java \ jre1.7.0_04 \ Data1.cab, kontrollera att filen finns och du kan komma åt den.
147. Det går inte att installera Java - installationen kommer att avbrytas Fel 1639 Det gick inte att installera java - installationen avbryts. JRE -installationen har avbrutits normalt - returkod 1639.
148. Okänt kommando Fel 25099 Fel 25099. Uppackning av kärnfiler misslyckades. Fel 25099 indikerar att Java -installationsprocessen misslyckades. Grundorsaken till detta fel är för närvarande inte känd.