61. Minecraft-fel 9C4F49B2 Fel 9C4F49B2 Fel 9C4F49B2: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
62. Minecraft-fel C Ig4Dev32.Dll+0X3E88 Fel C ig4dev32.dll+0x3e88 Fel C ig4dev32.dll+0x3e88: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
63. Minecraft felkod 134 Fel 134 Fel 134: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
64. Minecraft felkod 139 Fel 139 Fel 139: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
65. Minecraft felkod 16 Fel 16 Fel 16: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
66. Minecraft felkod 3 Fel 3 Fel 3: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
67. Minecraft felkod 305 Fel 305 Fel 305: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
68. Minecraft felkod 400 Fel 400 Fel 400: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
69. Minecraft felkod 503 URL Fel 503 Fel 503: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
70. Minecraft felkod 6 Fel 6 Fel 6: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
71. Minecraft felkod 7 Hatasi Fel 7 Fel 7: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
72. Minecraft felkod 9 Fel 9 Fel 9: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
73. Minecraft Error Forgemodloader-Client-0.Log Fel forgemodloader-client-0.log Fel förgemodloader-client-0.log: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
74. Minecraft-fel Ig4Dev32.Dll+0X3E88 Fel ig4dev32.dll+0x3e88 Fel ig4dev32.dll+0x3e88: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
75. Minecraft-fel Java.Lang.Arrayindexoutofboundsexception 0 Fel java.lang.arrayindexoutofboundsexception 0 Fel java.lang.arrayindexoutofboundsexception 0: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
76. Minecraft Error Response Code 503 Error Error Response Code 503 Fel Fel Svarskod 503: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
77. Minecraft Java-fel 64-bitars Fel 64 Fel 64: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
78. Minecraft Java Runtime Environment Error 1.6.0 Fel 1.6.0 Fel 1.6.0: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
79. Nvidia felkod 2 Minecraft Fel 2 Fel 2: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
80. Planet Minecraft Error 9000 Fel 9000 Fel 9000: Minecraft har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.