41. ICQ-fel 234 A Fel 234 A Funktionen du försöker använda kan inte nås just nu.
42. Icq Error 400 Fel 400 Fel 400: ICQ har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
43. Icq-fel 408 Fel 408 Fel 408: ICQ har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
44. Icq-fel 602 Fel 602 Fel 602: ICQ har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
45. Icq-felkod 2 Fel 2 Fel 2: ICQ har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
46. Skicka SMS-meddelandet kan inte slutföras Fel 119 Skicka SMS kan inte slutföras. Vänligen försök igen senare.
47. Funktionen kan inte användas Fel 1000 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
48. Funktionen kan inte användas Fel 501 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
49. Funktionen kan inte användas Fel 502 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
50. Funktionen kan inte användas Fel 503 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
51. Funktionen kan inte användas Fel 504 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
52. Funktionen kan inte användas Fel 505 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
53. Funktionen kan inte användas Fel 601 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
54. Funktionen kan inte användas Fel 602 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
55. Funktionen kan inte användas Fel 603 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
56. Funktionen kan inte användas Fel 604 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
57. Funktionen kan inte användas Fel 605 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
58. Funktionen kan inte användas Fel 606 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
59. Funktionen kan inte användas Fel 607 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.
60. Funktionen kan inte användas Fel 608 Funktionen kan inte användas. Ett sådant meddelande kan uppstå om ICQ inte kan skapa ett eller annat alternativ som du vill lägga till.