121. Windows Update-felkod 422 Fel 422 Fel 422: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
122. Windows Update-felkod 42B Fel 42B Fel 42B: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
123. Windows Update-felkod 463 Fel 463 Fel 463: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
124. Windows Update-felkod 490 Vista Fel 490 Fel 490: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
125. Windows Update-felkod 5 Fel 5 Fel 5: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
126. Windows Update-felkod 51F Fel 51F Fel 51F: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
127. Windows Update-felkod 52C Fel 52C Fel 52C: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
128. Windows Update Error Code 643 Fix Fel 643 Fel 643: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
129. Windows Update-felkod 70 Fel 70 Fel 70: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
130. Windows Update-felkod 70490 Fel 70490 Fel 70490: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
131. Windows Update-felkod 76D Fel 76D Fel 76D: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
132. Windows Update-felkod 7E Fel 7E Fel 7E: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
133. Windows Update-felkod 800F0902 Fel 800F0902 Fel 800F0902: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
134. Windows Update-felkod 8024A000 Fel 8024A000 Fel 8024A000: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
135. Windows Update-felkod 9 Fel 9 Fel 9: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
136. Windows Update-felkod 9C4C Fel 9C4C Fel 9C4C: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
137. Windows Update Fristående installationsfel 0Xc80003F3 Fel 0xC80003F3 Fel 0xC80003F3: Windows Update har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.