221. Servern kunde inte hittas. SOCKET_CONNECT_ERROR Fel 0x800CCC0D Servern kunde inte hittas. (Konto: kontonamn, POP -server: 'mail', felnummer: 0x800ccc0d). SOCKET_CONNECT_ERROR.
222. Servernamnet du angav kan inte hittas i nätverket (det kan vara nere tillfälligt) Fel 0x80040900 Uppgift 'pop.isot.com - Mottagning' rapporterat fel (0x80040900): 'Servernamnet du angav kan inte hittas i nätverket (det kan vara nere tillfälligt). Kontrollera att du är online och att servernamnet är korrekt. '. Felaktiga kontoinställningar.
223. PAUS Fel 0x800CCC19 Fel 0x800CCC19: Microsoft Outlook har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
224. USER_CANCEL Fel 0x800CCC17 Användaren avbröt operationen.
225. WINSOCK_FAILED_WSASTARTUP Fel 0x800CCC44 Det gick inte att ladda Windows Sockets.
226. WINSOCK_WSAEFAULT Fel 0x800CCC43 Dålig adress.
227. WINSOCK_WSAEINPROGRESS Fel 0x800CCC45 Driften pågår nu. Det här felet visas om ett Windows Sockets API anropas medan en blockeringsfunktion pågår.
228. WINSOCK_WSAEPROCLIM Fel 0x800CCC42 Fel 0x800CCC42: Microsoft Outlook har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
229. WINSOCK_WSASYSNOTREADY Fel 0x800CCC40 Delsystemet Nätverk är oanvändbart.
230. WINSOCK_WSAVERNOTSUPPORT Fel 0x800CCC41 Windows Sockets kan inte stödja denna applikation.
231. SKULLE_BLOCKERA Fel 0x800CCC07 Fel 0x800CCC07: Microsoft Outlook har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.