Error: Fel 2798 - Du kan inte använda egenskapen Action för att ta bort ett bundet OLE -objekt från dess underliggande tabell eller fråga.@Du försökte köra en Visual Basic -procedur som tar bort objektet i en bunden objektram genom att ange egenskapen Action till acOLEDelete.@Ta bort objekt i

Hur du åtgärdar körtiden Fel 2798 Du kan inte använda egenskapen Action för att ta bort ett bundet OLE-objekt från dess underliggande tabell eller fråga

Den här artikeln innehåller felnummer Fel 2798, allmänt känt som Du kan inte använda egenskapen Action för att ta bort ett bundet OLE-objekt från dess underliggande tabell eller fråga som beskrivs som Du kan inte använda egenskapen Action för att ta bort ett bundet OLE -objekt från dess underliggande tabell eller fråga.@Du försökte köra en Visual Basic -procedur som tar bort objektet i en bunden objektram genom att ange egenskapen Action till acOLEDelete.@Ta bort objekt i

Om Runtime Fel 2798

Runtime Fel 2798 inträffar när Microsoft Access misslyckas eller kraschar medan den körs, därav namnet. Det betyder inte nödvändigtvis att koden var korrupt på något sätt, utan bara att den inte fungerade under körtiden. Den här typen av fel kommer att visas som ett irriterande meddelande på din skärm om det inte hanteras och rättas till. Här är symtom, orsaker och sätt att felsöka problemet.

Definitioner (Beta)

Här listar vi några definitioner av de ord som finns i ditt fel, i ett försök att hjälpa dig att förstå ditt problem. Detta är ett pågående arbete, så ibland kan det hända att vi definierar ordet felaktigt, så hoppa gärna över det här avsnittet!

• Åtgärd - En åtgärd är ett svar från programmet på händelse som upptäcks av programmet som kan hanteras av programhändelserna.
  • Grundläggande < /b> - BASIC Beginner's All -purpose Symbolic Instruction Code är en familj av programmeringsspråk på hög nivå som är utformade för att vara enkla att använda.
  • Frame - Frame refererar till en egenskap av en UIView eller en NSView i Objective -C
  • Object - Ett objekt är en enhet som kan manipuleras med kommandon i ett programmeringsspråk
  • Ole - OLE Automation, är en kommunikationsmekanism mellan processer baserad på komponentobjektmodell COM.
  • Procedur - Ett förfarande är en underrutin som inte returnerar ett värde
  • Tabell - ANVÄND INTE DENNA TAG; det är tvetydigt
  • Egenskap - En egenskap, i vissa objektorienterade programmeringsspråk, är en speciell sorts klassmedlem, mellanliggande mellan ett fält eller en datamedlem och en metod

Symtom på Fel 2798 - Du kan inte använda egenskapen Action för att ta bort ett bundet OLE-objekt från dess underliggande tabell eller fråga

Runtimefel inträffar utan förvarning. Felmeddelandet kan komma upp på skärmen varje gång Microsoft Access körs. Faktum är att felmeddelandet eller någon annan dialogruta kan dyka upp om och om igen om det inte åtgärdas tidigt.

Det kan förekomma att filer raderas eller att nya filer dyker upp. Även om detta symptom till stor del beror på virusinfektion kan det tillskrivas som ett symptom för körtidsfel, eftersom virusinfektion är en av orsakerna till körtidsfel. Användaren kan också uppleva en plötslig minskning av hastigheten på internetanslutningen, men detta är inte alltid fallet.

Fix Du kan inte använda egenskapen Action för att ta bort ett bundet OLE-objekt från dess underliggande tabell eller fråga (Error Fel 2798)
(Endast för illustrativa ändamål)

Källor till Du kan inte använda egenskapen Action för att ta bort ett bundet OLE-objekt från dess underliggande tabell eller fråga - Fel 2798

Under programvarukonstruktionen kodar programmerare i väntan på att fel ska uppstå. Det finns dock ingen perfekt utformning, eftersom fel kan förväntas även med den bästa programutformningen. Fel kan uppstå under körning om ett visst fel inte upplevs och åtgärdas under utformning och testning.

Körtidsfel orsakas i allmänhet av inkompatibla program som körs samtidigt. Det kan också uppstå på grund av minnesproblem, en dålig grafikdrivrutin eller virusinfektion. Oavsett vad som är fallet måste problemet lösas omedelbart för att undvika ytterligare problem. Här finns sätt att åtgärda felet.

Reparationsmetoder

Runtimefel kan vara irriterande och ihållande, men det är inte helt hopplöst, reparationer finns tillgängliga. Här är sätt att göra det.

Om en reparationsmetod fungerar för dig, klicka på knappen Uppvärdera till vänster om svaret, så får andra användare veta vilken reparationsmetod som fungerar bäst för tillfället.

Observera: Varken ErrorVault.com eller dess författare tar ansvar för resultaten av de åtgärder som vidtas genom att använda någon av de reparationsmetoder som anges på den här sidan - du utför dessa steg på egen risk.

När du får ett runtime -fel, kom ihåg att det händer på grund av program som är i konflikt med varandra. Det första du kan göra för att lösa problemet är att stoppa dessa motstridiga program.
  • Öppna Aktivitetshanteraren genom att klicka på Ctrl-Alt-Del samtidigt. Detta låter dig se listan över program som körs för närvarande.
  • Gå till fliken Processer och stoppa programmen ett efter ett genom att markera varje program och klicka på knappen Avsluta process.
  • Du måste observera om felmeddelandet återkommer varje gång du stoppar en process.
  • När du väl har identifierat vilket program som orsakar felet kan du fortsätta med nästa felsökningssteg och installera om programmet.
Använda kontrollpanelen
  • I Windows 7 klickar du på Start -knappen, sedan på Kontrollpanelen och sedan på Avinstallera ett program
  • I Windows 8 klickar du på Start -knappen, rullar sedan ner och klickar på Fler inställningar, klickar sedan på Kontrollpanelen> Avinstallera ett program.
  • I Windows 10 skriver du bara Kontrollpanelen i sökrutan och klickar på resultatet och klickar sedan på Avinstallera ett program
  • När du är inne i Program och funktioner klickar du på problemprogrammet och klickar på Uppdatera eller Avinstallera.
  • Om du valde att uppdatera behöver du bara följa instruktionen för att slutföra processen, men om du valde att avinstallera kommer du att följa uppmaningen för att avinstallera och sedan ladda ner igen eller använda programmets installationsskiva för att installera om programmet.
Använda andra metoder
  • För Windows 7 kan du hitta listan över alla installerade program när du klickar på Start och rullar musen över listan som visas på fliken. Du kanske ser det i listan för att avinstallera programmet. Du kan fortsätta och avinstallera med hjälp av verktyg som finns på den här fliken.
  • För Windows 10 kan du klicka på Start, sedan på Inställningar och sedan välja Appar.
  • Rulla nedåt för att se listan över appar och funktioner som är installerade på din dator.
  • Klicka på programmet som orsakar runtime -felet, sedan kan du välja att avinstallera eller klicka på Avancerade alternativ för att återställa programmet.
Virusinfektion som orsakar körtidsfel på din dator måste omedelbart förebyggas, karantäneras eller tas bort. Se till att du uppdaterar ditt virusprogram och kör en grundlig genomsökning av datorn eller kör Windows -uppdatering så att du kan få den senaste virusdefinitionen och fixa.
Du kanske får felet på grund av en uppdatering, till exempel paketet MS Visual C ++ som kanske inte är installerat korrekt eller helt. Vad du kan göra då är att avinstallera det aktuella paketet och installera en ny kopia.
  • Avinstallera paketet genom att gå till Program och funktioner, leta reda på och markera Microsoft Visual C ++ Redistributable Package.
  • Klicka på Avinstallera högst upp i listan, och när det är klart startar du om datorn.
  • Ladda ner det senaste omfördelningsbara paketet från Microsoft och installera det.
Du kan också uppleva körtidsfel på grund av mycket lågt ledigt utrymme på din dator.
  • Du bör överväga att säkerhetskopiera dina filer och frigöra utrymme på hårddisken
  • Du kan också rensa cacheminnet och starta om datorn
  • Du kan också köra Diskrensning, öppna ditt utforskarfönster och högerklicka på din huvudkatalog (vanligtvis C:)
  • Klicka på Egenskaper och sedan på Diskrensning
Om felet är relaterat till en dålig grafikdrivrutin kan du göra följande:
  • Öppna Enhetshanteraren, leta upp grafikdrivrutinen
  • Högerklicka på grafikkortdrivrutinen, klicka sedan på avinstallera och starta sedan om datorn
Om felet du får är relaterat till Internet Explorer kan du göra följande:
  1. Återställ din webbläsare.
    • För Windows 7 kan du klicka på Start, gå till Kontrollpanelen och sedan klicka på Internetalternativ till vänster. Sedan kan du klicka på fliken Avancerat och sedan på knappen Återställ.
    • För Windows 8 och 10 kan du klicka på Sök och skriva Internetalternativ, gå sedan till fliken Avancerat och klicka på Återställ.
  2. Inaktivera skriptfelsökning och felmeddelanden.
    • I samma Internetalternativ kan du gå till fliken Avancerat och leta efter Inaktivera skriptfelsökning
    • Sätt en bock i alternativknappen
    • Avmarkera samtidigt "Visa ett meddelande om varje skriptfel" och klicka sedan på Verkställ och OK, starta sedan om datorn.
Om dessa snabbkorrigeringar inte fungerar kan du alltid säkerhetskopiera filer och köra reparera ominstallera på din dator. Du kan dock göra det senare när lösningarna som listas här inte gjorde jobbet.
Andra språk:

How to fix Error 2798 (You can't use the Action property to delete a bound OLE object from its underlying table or query) - You can't use the Action property to delete a bound OLE object from its underlying table or query.@You tried to run a Visual Basic procedure that deletes the object in a bound object frame by setting the Action property to acOLEDelete.@Delete the object i
Wie beheben Fehler 2798 (Sie können die Action-Eigenschaft nicht verwenden, um ein gebundenes OLE-Objekt aus seiner zugrunde liegenden Tabelle oder Abfrage zu löschen) - Sie können die Action-Eigenschaft nicht verwenden, um ein gebundenes OLE-Objekt aus der zugrunde liegenden Tabelle oder Abfrage zu löschen.@Sie haben versucht, eine Visual Basic-Prozedur auszuführen, die das Objekt in einem gebundenen Objektrahmen löscht, indem Sie die Action-Eigenschaft auf acOLEDelete setzen.@Delete the Objekt ich
Come fissare Errore 2798 (Non è possibile utilizzare la proprietà Action per eliminare un oggetto OLE associato dalla relativa tabella o query sottostante) - Non è possibile utilizzare la proprietà Action per eliminare un oggetto OLE associato dalla relativa tabella o query sottostante.@Si è tentato di eseguire una procedura Visual Basic che elimina l'oggetto in un frame di oggetto associato impostando la proprietà Action su acOLEDelete.@Delete the oggetto io
Hoe maak je Fout 2798 (U kunt de eigenschap Action niet gebruiken om een ​​gebonden OLE-object uit de onderliggende tabel of query te verwijderen) - U kunt de eigenschap Action niet gebruiken om een ​​gebonden OLE-object uit de onderliggende tabel of query te verwijderen.@U hebt geprobeerd een Visual Basic-procedure uit te voeren die het object in een gebonden objectframe verwijdert door de eigenschap Action in te stellen op acOLEDelete.@Delete de object i
Comment réparer Erreur 2798 (Vous ne pouvez pas utiliser la propriété Action pour supprimer un objet OLE lié de sa table ou requête sous-jacente) - Vous ne pouvez pas utiliser la propriété Action pour supprimer un objet OLE lié de sa table ou requête sous-jacente.@Vous avez essayé d'exécuter une procédure Visual Basic qui supprime l'objet dans un cadre d'objet lié en définissant la propriété Action sur acOLEDelete.@Delete the objet je
어떻게 고치는 지 오류 2798 (Action 속성을 사용하여 기본 테이블이나 쿼리에서 바인딩된 OLE 개체를 삭제할 수 없습니다.) - Action 속성을 사용하여 기본 테이블이나 쿼리에서 바인딩된 OLE 개체를 삭제할 수 없습니다. @Action 속성을 acOLEDelete로 설정하여 바인딩된 개체 프레임에서 개체를 삭제하는 Visual Basic 프로시저를 실행하려고 했습니다.@Delete 내가 물건을
Como corrigir o Erro 2798 (Você não pode usar a propriedade Action para excluir um objeto OLE vinculado de sua tabela ou consulta subjacente) - Você não pode usar a propriedade Action para excluir um objeto OLE acoplado de sua tabela ou consulta subjacente. @ Você tentou executar um procedimento do Visual Basic que exclui o objeto em um quadro de objeto acoplado definindo a propriedade Action como acOLEDelete. @ Delete o objeto eu
Как исправить Ошибка 2798 (Вы не можете использовать свойство Action для удаления привязанного объекта OLE из его базовой таблицы или запроса.) - Вы не можете использовать свойство Action для удаления привязанного объекта OLE из его базовой таблицы или запроса. @ Вы попытались запустить процедуру Visual Basic, которая удаляет объект во фрейме привязанного объекта, установив для свойства Action значение acOLEDelete. @ Удалите объект я
Jak naprawić Błąd 2798 (Nie można użyć właściwości Action do usunięcia powiązanego obiektu OLE z tabeli lub zapytania źródłowego) - Nie można użyć właściwości Action do usunięcia powiązanego obiektu OLE z tabeli lub zapytania źródłowego.@Próbowano uruchomić procedurę języka Visual Basic, która usuwa obiekt w powiązanej ramce obiektu, ustawiając właściwość Action na acOLEDelete.@Usuń obiekt ja
Cómo arreglar Error 2798 (No puede usar la propiedad Action para eliminar un objeto OLE enlazado de su tabla o consulta subyacente) - No puede usar la propiedad Action para eliminar un objeto OLE vinculado de su tabla o consulta subyacente. @ Intentó ejecutar un procedimiento de Visual Basic que elimina el objeto en un marco de objeto vinculado estableciendo la propiedad Action en acOLEDelete. @ Eliminar el objeto i

The Author Om författaren: Phil Hart har varit en Microsoft Community Contributor sedan 2010. Med en nuvarande poängsumma på över 100 000 har han bidragit med mer än 3000 svar i Microsoft Support-forum och skapat nästan 200 nya hjälpartiklar i Technet Wiki.

Följ oss: Facebook Youtube Twitter
Rekommenderat reparationsverktyg:

Det här reparationsverktyget kan åtgärda vanliga datorproblem som blå skärmar, kraschar och fryser, saknade DLL-filer samt reparera skador orsakade av skadlig kod/virus med mera genom att ersätta skadade och saknade systemfiler.

STEG 1:
Klicka här för att ladda ner och installera reparationsverktyget för Windows.

STEG 2:
Klicka på Start Scan och låt den analysera din enhet.

STEG 3:
Klicka på Repair All för att åtgärda alla problem som upptäcktes.

LADDA NER NU

Kompatibilitet

Krav
1 Ghz CPU, 512 MB RAM, 40 GB HDD
Den här nedladdningen erbjuder gratis obegränsade skanningar av din Windows-dator. Fullständiga systemreparationer börjar på 19,95 dollar.

Artikel-ID: ACX013734SE

Gäller för: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000

Hjälp någon annan med det här felet och Dela den här sidan:
Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter

Tips för att öka hastigheten #62

Kör virussökning regelbundet:

För att skydda din dator mot virus, spionprogram och till och med hackare måste du utföra en virussökning regelbundet. Det rekommenderas att minst skanna en gång i veckan. Gör skanningen sent på kvällen när du inte använder din dator för att frigöra dig från en långsamt igång dator.

Klicka här för ett annat sätt att snabba upp din Windows PC
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Fel i alfabetisk ordning:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Microsoft och Windows®-logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Microsoft. Ansvarsfriskrivning: ErrorVault.com är inte ansluten till Microsoft och gör inte heller anspråk på detta. Den här sidan kan innehålla definitioner från https://stackoverflow.com/tags under CC-BY-SA-licensen. Informationen på den här sidan tillhandahålls endast i informationssyfte. © Copyright 2018