201. Duplicera gruppnamn@En grupp som heter | existerar redan Fel 31617 Kopiera gruppnamn@En grupp som heter | existerar redan. Ange ett annat namn för gruppen. @@ 1 @@@ 1.
202. Duplicate Item Name@En artikel med namnet | finns redan i kategorilistan Fel 31616 Kopiera artikelnamn@Ett objekt med namnet | finns redan i kategorilistan. Ange ett annat namn för objektet. @@ 1 @@@ 1.
203. Antingen ett objekt bundet till tabellen '|' är öppen eller så har en annan användare bordet öppet Fel 10009 Antingen ett objekt bundet till tabellen '|' är öppen eller en annan användare har tabellen öppen. Vill du öppna tabellen som skrivskyddad? @Om du vill öppna tabellen som skrivskyddad klickar du på Ja.@Om du vill öppna tabellen som läs/skriv klickar du på Nej, se till att tabellen och alla objekt bundna till
204. ange ett giltigt datum Fel 31624 Ange ett giltigt datum. @@@ 1 @@@ 1.
205. Ange ett giltigt värde Fel 31625 Ange ett giltigt värde. @@@ 1 @@@ 1.
206. Ange ett nummer noll eller större än noll för detta alternativ Fel 2061 Ange ett nummer noll eller större än noll för det här alternativet. @@@ 1 @@@ 1.
207. Ange en OLE/DDE Timeout-inställning från 0 till 300 sekunder Fel 2050 Ange en OLE/DDE Timeout -inställning från 0 till 300 sekunder. @@@ 1 @@@ 1.
208. Fel '|' i standardvärdet Fel 7897 Fel '|' i standardvärdet. @@@ 2@1@2264@1.
209. Fel '|' i valideringsregeln Fel 7896 Fel '|' i valideringsregeln. @@@ 2@1@687@1.
210. Fel vid utvärdering av | KONTROLLERA begränsning Fel 3802 Fel vid utvärdering | KONTROLLERA begränsningen. |.
211. Fel uppstod vid konvertering av |1 valideringsregler och standardvärden Fel 7902 Fel uppstod vid konvertering av | 1 valideringsregler och standardvärden.@Se felstabell '| 2' för en lista med fel. @@ 1 @@@ 1.
212. Fel uppstod under databasöverföringen Fel 7839 Fel uppstod under databasöverföringen. @@@ 1 @@@ 1.
213. Fel påträffades under lagringen Fel 2385 Fel uppstod under sparningen. | @@@ 1 @@@ 1.
214. Fel påträffades under lagringen Fel 6000 Fel uppstod under sparningen. @@@ 1 @@@ 1.
215. Körningen av denna applikation har stoppats på grund av ett körtidsfel Fel 7898 Körningen av den här applikationen har stoppats på grund av ett körtidsfel.@Programmet kan inte fortsätta och stängs av. @@ 1 @@@ 3.
216. Befintlig data bryter mot den nya postvalideringsregeln Fel 10021 Befintliga data bryter mot den nya postvalideringsregeln.@Vill du fortsätta testa med den nya regeln?* Klicka på Ja om du vill behålla den nya regeln och fortsätta testa.* Om du vill återgå till den gamla regeln och fortsätta testa klickar du på Nej. sluta testa, klicka på Avbryt. @@ 13 @@@ 1
217. Befintlig data bryter mot den nya postvalideringsregeln Fel 10027 Befintliga data bryter mot den nya postvalideringsregeln.@Vill du fortsätta testa data med den här nya regeln?* Klicka på Ja för att fortsätta testa för andra nya regelöverträdelser.* Klicka på Nej för att fortsätta testa endast de gamla valideringsreglerna.* För att sluta testa,
218. Befintlig data bryter mot den nya inställningen för egenskapen '|1' för fältet '|2 Fel 10022 Befintliga data bryter mot den nya inställningen för egenskapen '| 1' för fält'|2.'@Vill du fortsätta testa med den nya inställningen?* Om du vill behålla den nya inställningen och fortsätta testa klickar du på Ja.* För att återgå till gamla inställningen och fortsätt testa, klicka på Nej.* För att stoppa
219. Det gick inte att hämta en fil från servern med FTP Fel 3680 Det gick inte att hämta en fil från servern med FTP. Se till att FTP dropbox har läsbehörigheter.
220. Misslyckades med att lägga en fil till servern med FTP Fel 3681 Misslyckades med att sätta en fil till servern med FTP. Se till att FTP dropbox har skrivrättigheter.