21. VFW_E_CANNOT_CONNECT Fel 0x80040217 VFW_E_CANNOT_CONNECT. Ingen kombination av mellanliggande filter kunde hittas för att göra anslutningen.
22. VFW_E_CANNOT_LOAD_SOURCE_FILTER Fel 0x80040241 VFW_E_CANNOT_LOAD_SOURCE_FILTER. Källfiltret för den här filen kunde inte laddas.
23. VFW_E_CANNOT_RENDER Fel 0x80040218 VFW_E_CANNOT_RENDER. Ingen kombination av filter hittades för att återge strömmen.
24. VFW_E_CERTIFICATION_FAILURE Fel 0x80040295 VFW_E_CERTIFICATION_FAILURE. Användningen av detta filter är begränsad av en programvarunyckel. Applikationen måste låsa upp filtret.
25. VFW_E_CHANGING_FORMAT Fel 0x80040219 VFW_E_CHANGING_FORMAT. Det gick inte att ändra format dynamiskt.
26. VFW_E_CIRCULAR_GRAPH Fel 0x80040231 VFW_E_CIRCULAR_GRAPH. Filterdiagrammet är cirkulärt.
27. VFW_E_CODECAPI_ENUMERATED Fel 0x80040311 VFW_E_CODECAPI_ENUMERATED. Den angivna codec -parametern har ett uppräknat värdeområde, inte ett linjärt område.
28. VFW_E_CODECAPI_LINEAR_RANGE Fel 0x80040310 VFW_E_CODECAPI_LINEAR_RANGE. Den angivna codec -parametern har ett linjärt område, inte en uppräknad lista.
29. VFW_E_CODECAPI_NO_CURRENT_VALUE Fel 0x80040314 VFW_E_CODECAPI_NO_CURRENT_VALUE. Den angivna codec -parametern har inget aktuellt värde.
30. VFW_E_CODECAPI_NO_DEFAULT Fel 0x80040313 VFW_E_CODECAPI_NO_DEFAULT. Den angivna codec -parametern har inte ett standardvärde.
31. VFW_E_COLOR_KEY_SET Fel 0x8004021E VFW_E_COLOR_KEY_SET. Att ställa in en palett skulle stå i konflikt med färgtangenten som redan är inställd.
32. VFW_E_COPYPROT_FAILED Fel 0x8004027D VFW_E_COPYPROT_FAILED. Kopieringsskyddet kunde inte aktiveras.
33. VFW_E_CORRUPT_GRAPH_FILE Fel 0x80040235 VFW_E_CORRUPT_GRAPH_FILE. Det går inte att återge filen eftersom den är skadad.
34. VFW_E_DDRAW_CAPS_NOT_SUITABLE Fel 0x80040273 VFW_E_DDRAW_CAPS_NOT_SUITABLE. Antingen har DirectDraw inte installerats eller så är inte grafikkortets funktioner lämpliga. Se till att skärmen inte är i 16-färger.
35. VFW_E_DDRAW_VERSION_NOT_SUITABLE Fel 0x8004027C VFW_E_DDRAW_VERSION_NOT_SUITABLE. Versionsnumret på DirectDraw är inte lämpligt. Se till att installera DirectX 5 eller högre.
36. VFW_E_DUPLICATE_NAME Fel 0x8004022D VFW_E_DUPLICATE_NAME. Ett försök att lägga till ett filter med ett duplikatnamn misslyckades.
37. VFW_E_DVD_CMD_CANCELLED Fel 0x80040283 VFW_E_DVD_CMD_CANCELLED. Det angivna kommandot avbröts eller finns inte längre.
38. VFW_E_DVD_DECNOTENOUGH Fel 0x8004027B VFW_E_DVD_DECNOTENOUGH. Grafiken för uppspelning av DVD-video kunde inte byggas på grund av otillräckliga avkodare.
39. VFW_E_DVD_GRAPHNOTREADY Fel 0x80040279 VFW_E_DVD_GRAPHNOTREADY. DVD-videouppspelningsgraf har inte byggts ännu.
40. VFW_E_DVD_INCOMPATIBLE_REGION Fel 0x80040287 VFW_E_DVD_INCOMPATIBLE_REGION. Regionen är inte kompatibel med enheten.