161. Felaktigt filnamn eller nummer Fel 52 Ett fel uppstod vid försök att komma åt den angivna filen.
162. Felaktig frågeparameter '|' Fel 2353 Parameter för felaktig fråga '|'. @@@ 1 @@@ 1.
163. Dålig skivlängd Fel 59 Längden på en postvariabel i en Get or Put -sats måste vara den längd som anges i motsvarande Open -sats.
164. Dåligt rekordnummer Fel 63 Ett fel uppstod under filförsöket.
165. DÅLIG KÄLLSTORLEK Fel -3 BADSOURCESIZE. Setup upptäckte en fil som den försökte installera med en annan storlek än filen som levererades med DirectX 5.0.
166. DÅLIG KÄLLTID Fel -4 BADSOURCETIME. Setup upptäckte en fil som den försökte installera med ett annat datum än filen som levererades med DirectX 5.0.
167. BADWINDOWSVERSION Fel -1 BADWINDOWSVERSION. DirectX kan inte köras på den här versionen av Windows. Denna version av Windows är antingen Windows 3.x eller en version av Windows NT som inte stöder den här versionen av DirectX. Försök inte installera DirectX förutom i dessa funktioner
168. På grund av dina säkerhetsinställningar och nuvarande säkerhetspolicy är den här kontrollen inaktiverad Fel 2926 På grund av dina säkerhetsinställningar och nuvarande säkerhetspolicy är denna kontroll inaktiverad. Använd meddelandefältet om du vill ändra din policy och aktivera databasen.
169. Bing Bar Error 400 Fel 400 Fel 400: Bing Bar har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
170. Bing Bar Error Code 300 Fel 300 Fel 300: Bing Bar har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
171. Tomt gruppnamn@Du har inte angett ett namn för gruppen Fel 31619 Tomt gruppnamn@Du har inte angett ett namn för gruppen. @@ 1 @@@ 1.
172. Tomt objektnamn@Du har inte angett ett namn för objektet som du lagt till i kategorilistan Fel 31618 Tomt artikelnamn@Du har inte angett ett namn för objektet som du har lagt till i kategorilistan. @@ 1 @@@ 1.
173. Btrieve: Kan inte hitta filfältet Fel 3353 Btrieve: Kan inte hitta filen Field.ddf.
174. UPPTAGEN Fel 0x800CCC0B Server eller maildrop är upptagen.
175. Det går inte att lägga till det här objektet Fel 6015 Det går inte att lägga till det här objektet. Indexet är för stort. @@@ 1 @@@ 1.
176. Kan inte anropa Friend-proceduren på ett objekt som inte är en instans av den definierande klassen Fel 97 En vänprocedur kan anropas från en modul som ligger utanför klassen, men en del av projektet inom vilket klassen definieras.
177. Det går inte att skapa AutoRedraw-bild Fel 480 Visual Basic kan inte skapa en beständig bitmapp för automatisk ritning av formuläret eller bilden.
178. Det går inte att skapa nödvändig temporär fil Fel 322 För att skapa en körbar fil krävs det att tillfälliga filer skapas.
179. Det går inte att tömma Urklipp Fel 520 Urklipp öppnades men gick inte att tömma.
180. Kan inte hitta eller ladda den nödvändiga filen urlmon.dll Fel 690 Det här felet uppstår om du försöker ringa till AsyncRead -metoden och inte har filen urlmon.dll. Paket- och distributionsguiden distribuerar filen urlmon.dll när du distribuerar din applikation.