81. Google Chrome felkod 106 Fel 106 Fel 106: Google Chrome har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
82. Google Chrome felkod 109 Fel 109 Fel 109: Google Chrome har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
83. Google Chrome Error Code 502 Proxy Error Error 502 Proxy Error Fel 502 Proxy -fel: Google Chrome har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
84. Uppdateringsservern är inte tillgänglig Fel 1 Uppdateringsservern är inte tillgänglig. Fel 1 innebär att Google Chrome inte kan uppgraderas i sin nuvarande katalog.
85. Uppdateringsservern är inte tillgänglig Fel 3 Uppdateringsservern är inte tillgänglig. Fel 3 är ett misslyckande med att kommunicera med Google Update.
86. Uppdateringsservern är inte tillgänglig Fel 7 Uppdateringsservern är inte tillgänglig. Fel 7 innebär att uppdateringen laddades ner, men den kunde inte installeras korrekt.