121. Takstgränsen har överskridits Fel 403 Google-fel 403. Gränsen har överskridits.
122. Server avvisad på webben Fel 17 "" "Servern avvisades" "på webben."
123. Den äldre versionen av Google Talk Plugin kan inte tas bort Fel 1714 Den äldre versionen av Google Talk -plugin kan inte tas bort. Plugin -program för Google Talk - fel.
124. Uppdateringsservern är inte tillgänglig Fel 1 Uppdateringsservern är inte tillgänglig. Fel 1 innebär att Google Chrome inte kan uppgraderas i sin nuvarande katalog.
125. Uppdateringsservern är inte tillgänglig Fel 3 Uppdateringsservern är inte tillgänglig. Fel 3 är ett misslyckande med att kommunicera med Google Update.
126. Uppdateringsservern är inte tillgänglig Fel 7 Uppdateringsservern är inte tillgänglig. Fel 7 innebär att uppdateringen laddades ner, men den kunde inte installeras korrekt.
127. XMPP-meddelandefel Meddelandeleverans misslyckades: (kod 503) Fel 503 XMPP -meddelandefel Meddelandeleverans misslyckades: (Kod 503). Google Talk -kontakt visas dock som tillgänglig. När ett meddelande skickas visas en XMPP -felkod på '503'.