61. Roxio felkod 0012 Fel 12 Fel 12: Roxio Creator har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
62. Roxio felkod 065F Fel 065F Fel 065F: Roxio Creator har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
63. Roxio felkod 1603 Fel 1603 Fel 1603: Roxio Creator har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
64. Roxio Game Capture Error 1603 Fel 1603 Fel vid installation fel.
65. Roxio Game Capture Error 652 Fel 652 Installationsfel 0652.
66. Roxio Game Capture Error 80004005 Fel 80004005 Fel vid kodningsmenyn.
67. Roxio Photoshow Error Code 403 Fel 403 Fel 403: Roxio Creator har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
68. Roxio Toast Error 192 Fel 192 Fel 192: Roxio Toast har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
69. Roxio Toast Error 50 Fel 50 Fel 50: Roxio Toast har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
70. Tjänsten ProtexisLicensing (ProtexisLicensing) kunde inte starta Fel 1920 Fel 1920. Service.ProtexisLicensing (ProtexisLicensing) kunde inte startas. Kontrollera att du har tillräckliga behörigheter för att starta systemtjänster.
71. Installationsfel uppstod under installationen Fel 000D Det uppstod ett fel under installationen. Felkod 000D. Förekommer vid installation av programvara.
72. Installationen påträffade ett fel under installationen Fel 641 Ett fel uppstod vid installationen. Förekommer vid installation av programvara.
73. Installationsprogrammet har otillräckliga rättigheter för att komma åt den här regissören Fel 1303 Fel 1303. Installeraren har otillräckliga behörigheter för att komma åt den här katalogen: C \ Program Files \ Common Files \ Corel \ Shared \ Shell Extension. Installationen kan inte fortsätta. Logga in som administratör eller kontakta din systemadministratör.
74. Det gick inte att ladda CorelDrw.dll Fel 127 Det gick inte att ladda CorelDrw.dll. Felkod: 127.
75. Windvd 11 Felkod=1 Felkod=1 Felkod = 1: WinDVD har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
76. Windvd-fel 1706 Fel 1706 Fel 1706: WinDVD har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
77. Windvd-fel 1935 Fel 1935 Fel 1935: WinDVD har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
78. Wordperfect Error 1303 Fel 1303 Fel 1303: Corel WordPerfect har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
79. Wordperfect Error 1327 Fel 1327 Fel 1327: Corel WordPerfect har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
80. Wordperfect Error 1706 Fel 1706 Fel 1706: Corel WordPerfect har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.