61. Installationen kan inte hitta programkatalogen [Felkod: 17] Fel 17 Setup kan inte hitta programkatalogen [Felkod: 17]. Det gick inte att avinstallera eller uppdatera Avira Free Antivirus.
62. Installationen kunde inte fastställa funktionskontrollfilen eller kunde inte läsa den korrekt Fel 7 Setup kunde inte avgöra funktionskontrollfilen eller kunde inte läsa den korrekt. I vissa fall kan det hända att Avira -avinstallationsrutinen på grund av en Windows -systemåterställning skadas.
63. Installationsprogrammet har upptäckt en redan installerad version av Avira Antivir Personal - Gratis antivirus Fel 23 Setup har upptäckt en redan installerad version av Avira Antivir Personal - Free antivirus. Avinstallera den här versionen innan du anger installationen igen [Felkod: 23].
64. SysTray: avgnt.exe - Applikationsfel Fel 0xC0000417 SysTray: avgnt.exe - programfel. Undantaget okänd mjukvaruundantag (0xc0000417) förekom i applikationen på plats 0x71a67256.
65. Aktiveringskoden var inte korrekt insatt Fel 551 Aktiveringskoden har inte satts in korrekt. Licensinstallation misslyckas.
66. Filen kunde inte kopieras Fel 5 Det gick inte att kopiera filen. Felkod: 5.
67. Instruktionen på 0x00117186 refererade till minne på 0x79e0b805 Fel 0x00117186 Instruktionen på 0x00117186 refererade till minne på 0x79e0b805. Minnet kunde inte läsas. Klicka på OK för att avsluta programmet.
68. Licensperioden för den angivna OTC har löpt ut Fel 556 Licensperioden för den angivna OTC har löpt ut. Licensinstallation misslyckas.
69. Okänt fel Fel 857735115 Okänt fel . Vid initiering av den första skanningen dyker felet upp.
70. Uppdatering 13: Felkod 561 Fel 561 Uppdatering 13: Felkod 561. Detta felmeddelande innebär att du för den aktuella registreringen av licensen använder en annan e -postadress än den du angav i beställningen eller i den ursprungliga registreringen av licensen.
71. UpdateLib levererar fel 537. Uppdateringen misslyckades! Fel 537 [UPD] [ERROR] Generering av uppdateringsstruktur misslyckades. UpdateLib levererar fel 537. Uppdateringen misslyckades !.
72. Du använder en OTC som inte matchar den Avira-programvara du använder Fel 555 Du använder en OTC som inte matchar den Avira -programvara du använder. Licensinstallation misslyckas.