21. Aol-fel Ac-0000 Fel AC-0000 Fel AC-0000: AOL Instant Messenger (AIM) har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
22. Aol felkod 100 Fel 100 Fel 100: AOL Instant Messenger (AIM) har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
23. Aol felkod 102 Fel 102 Fel 102: AOL Instant Messenger (AIM) har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
24. Aol felkod 104 Fel 104 Fel 104: AOL Instant Messenger (AIM) har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
25. Aol felkod 17099 Fel 17099 Fel 17099: AOL Instant Messenger (AIM) har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
26. Aol felkod 212 Fel 212 Fel 212: AOL Instant Messenger (AIM) har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
27. Aol felkod 80072F30 Fel 80072F30 Fel 80072F30: AOL Instant Messenger (AIM) har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
28. Aol Felkod Ac 3001 Fel AC 3001 Fel AC 3001: AOL Instant Messenger (AIM) har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
29. AOL Instant Messenger (AIM) fel 10054 Fel 10054 "Anslutningen till AIM misslyckades: systemfelkod" "10054" "."
30. AOL Instant Messenger (AIM) fel 3 Fel 3 Föregående meddelande mottogs inte av % user % på grund av fel: Felkod 3 mottagen från servern.
31. AOL Instant Messenger (AIM) fel 408 Fel 408 HTTP -fel 408 - Begär timeout.
32. AOL Instant Messenger (AIM) fel 7 Fel 7 Fel vid inloggning till AIM: Okänd kod 7.
33. HTTP-proxysession misslyckades Fel 400 HTTP -proxysession misslyckades. Kod: 400.
34. Fick oväntat svar från ​https: //api.oscar.aol.com/aim/startOSCARSession: Ogiltig begäran Fel 1015 Fick oväntat svar från https: //api.oscar.aol.com/aim/startOSCARSession: Ogiltig begäran. statusDetailCode 1015.
35. Startup.ocm misslyckades på grund av fel 31 Fel 31 Startup.ocm misslyckades på grund av fel 31. Detta beror på en föråldrad version av filen COMCTL32.DLL i katalogen c: \ windows \ system.
36. Installationsfilen är skadad eller ofullständig Fel #13 Installationsfilen är skadad eller ofullständig. Installationsfilen är skadad eller ofullständig. Du måste ladda ner den igen.
37. Det gick inte att skicka snabbmeddelanden (fel 603) Fel 603 Det gick inte att skicka chatt (fel 603). tar inte emot meddelanden på AIM.
38. Ditt SMS kunde inte skickas för närvarande Fel 602 Det gick inte att skicka ditt SMS -meddelande just nu. Vänligen försök igen senare.