41. Illustrator-fel 54 Fel 54 Fel 54: Adobe Illustrator har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
42. Illustrator-fel 8700 Fel 8700 Fel 8700: Adobe Illustrator har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
43. Illustrator-fel 8705 Fel 8705 Fel 8705: Adobe Illustrator har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
44. Illustrator fel-ID 36 Fel-ID 36 Fel -ID 36: Adobe Illustrator har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
45. Illustrator fel-id 5000 Fel-ID 5000 Fel -ID 5000: Adobe Illustrator har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
46. Illustrator I/0-fel Fel i/0 Fel i/0: Adobe Illustrator har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
47. Installationen misslyckades Fel U44M1P7 Installationen misslyckades. Uppdatering av Adobe Illustrator CS6 (version 16.0.3) misslyckades.
48. Vänligen avinstallera och installera om produkten Fel 3 Avinstallera och installera om produkten. Adobe Illustrator Error 3 'fel och andra kritiska fel kan uppstå när Windows operativsystem blir överbelastat med ogiltiga systemreferenser, såväl som skadade och borttagna registerfiler.
49. Installationen har stött på ett fel och kan inte fortsätta Fel 2739 Ett fel har uppstått vid installationen och kan inte fortsätta. Kontakta Adobes kundsupport för hjälp. Internt fel 2739. nedladdningsfel.