81. Flash Player-fel 2154 Fel 2154 Fel 2154: Adobe Flash Player har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
82. Flash Player-fel 2170 Fel 2170 Fel 2170: Adobe Flash Player har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
83. Flash Player-fel 3 Fel 3 Det gick inte att installera Flash Player.
84. Flash Player-fel 30 Fel 30 Installationen misslyckades med felkod: 30.
85. Flash Player-fel 3305 Fel 3305 Fel 3305: Adobe Flash Player har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
86. Flash Player-fel 459 Fel 459 Fel 459: Adobe Flash Player har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
87. Flash Player felkod 1025 Fel 1025 Fel 1025: Adobe Flash Player har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
88. Flash Player felkod 1619 Fel 1619 Fel 1619: Adobe Flash Player har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
89. FlashPlayerPlugin_11_9_900_117.exe - Applikationsfel Fel 0xC0000710 FlashPlayerPlugin_11_9_900_117.exe - programfel. Undantaget okänd mjukvaruundantag (0xc0000710) förekom i applikationen på plats 0x7794a389. Klicka på OK för att avsluta programmet.
90. Installationen misslyckades: fel 19166 Fel 19166 Installationen misslyckades: fel 19166. Flash player -fel 19166 orsakas vanligtvis av korrupta Flash -installationsfiler eller av motstridiga systembehörigheter.
91. Laddning aldrig slutförd Fel 2036 Lasten har aldrig slutförts. Annonsen slutade inte ladda eftersom ett fel uppstod under försök att ladda SWF-, FLV- eller bildfiler. Resurser eller tillgångar kan inte visas på grund av ett fel vid laddning.
92. ReferenceError: Fel #1065: Variabel {Klassnamn} är inte definierad Fel 1065 ReferenceError: Fel #1065: Variabel {Klassnamn} är inte definierad. När du publicerar, exporterar eller testar en film i Flash CS4 Professional får du detta fel i utmatningsfönstret.
93. Strömningsfel Fel #2032 Strömfel. Programmet kan inte begära annonser från servern.
94. Filen ‘InstallAX64.exe†är inte markerad för installation Fel 2753 Filen ‘InstallAX64.exe” är inte markerad för installation. Adobe Flash Player -installationsfel.
95. Det medföljande DisplayObject måste vara ett barn till den som ringer Fel 2025 Den medföljande DisplayObject måste vara ett barn till den som ringer. Programmet eller komponenten kan försöka ta bort ett DisplayObject eller en komponent men det kan inte hittas. Alla visningsobjekt som MovieClip och Sprite ärver från klassen DisplayObject
96. Det finns ett problem med detta Windows Installer-paket Fel 1722 Adobe Flash Player 11 ActiveX - Fel 1722. Det finns ett problem med detta Windows Installer -paket. Ett program som kördes som en del av installationen slutfördes inte som förväntat. Kontakta din supportpersonal eller paketleverantör. Åtgärd NewCustomAction1, plats: C: \ Använd
97. Det här installationspaketet kunde inte öppnas Fel 1619 Det här installationspaketet kunde inte öppnas. Kontrollera att paketet finns och att du kan komma åt det, eller kontakta programleverantören för att verifiera att detta är ett giltigt Windows Installer -paket.
98. TypeError: Error #1009: Kan inte komma åt en egenskap eller metod för en null-objektreferens Fel 1009 TypeError: Fel #1009: Kan inte komma åt en egenskap eller metod för en null -objektreferens. på town_fla:: Button_237/frame1 ().
99. Ohanterad IOErrorEvent Fel 2044 Unhandled IOErrorEvent. Felet orsakas av ett fel i samband med behörigheter/säkerhetsöverträdelser. Av säkerhetsskäl tillåter inte Flash Player att en film från en domän refererar till, ändrar eller är klar för egenskaper på en annan domän.
100. Okänt fel Fel 1025 Okänt fel. Kod: 1025.