61. Adobe Acrobat Error 0 521 Fel 0 521 Fel 0 521: Adobe Acrobat har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
62. Adobe Acrobat Error 213 10 Fel 213 10 Fel 213 10: Adobe Acrobat har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
63. Adobe Acrobat Error 213 11 Fel 213 11 Fel 213 11: Adobe Acrobat har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
64. Adobe Acrobat Error 213 19 Fel 213 19 Fel 213 19: Adobe Acrobat har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
65. Adobe Acrobat Error 213 8 Fel 213 8 Fel 213 8: Adobe Acrobat har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
66. Adobe Acrobat Error 2503 Fel 2503 Fel 2503: Adobe Acrobat har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
67. Adobe Acrobat Error 26 Fel 26 Fel 26: Adobe Acrobat har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
68. Adobe Acrobat Error 51 Fel 51 Fel 51: Adobe Acrobat har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
69. Adobe Acrobat Error 523 Fel 523 Fel 523: Adobe Acrobat har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
70. Adobe Acrobat Error 607 Fel 607 Fel 607: Adobe Acrobat har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
71. Adobe Acrobat felkod 13050 Fel 13050 Fel 13050: Adobe Acrobat har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
72. Kunde inte öppna nyckeln [nyckelnamn] Fel 1402 Det gick inte att öppna nyckeln [nyckelnamn]. När du installerar Adobe Acrobat eller Adobe Reader 7 eller senare i Windows visas detta fel och installationen avslutas.
73. Kunde inte skriva värdemappar till nyckeln [nyckelnamn] Fel 1406 Det gick inte att skriva värdemappar till nyckeln [nyckelnamn]. När du installerar Adobe Acrobat eller Adobe Reader 7 eller senare i Windows visas detta fel och installationen avslutas.
74. Fel 1327. Ogiltig enhet: [enhetsbeteckning] Fel 1327 Fel 1327. Ogiltig enhet: [enhetsbokstav]. När du installerar eller uppdaterar en CS4- eller CS5 -produkt, Acrobat eller Adobe Reader i Windows visas felet.
75. Fel 1603: Ett allvarligt fel inträffade under installationen Fel 1603 Fel 1603: Ett fatalt fel uppstod under installationen. När du installerar en Adobe -produkt kan felet visas i installationsloggfilen. 1603-felet är en MSI-felkod som indikerar ett generellt fel men datorspecifikt.
76. Fel 2203.Databas Fel 2203 "Windows Installer (msiexec) tömmer Adobe Reader Installer framgångsrikt men ger ett" "Fel 2203.Database: C: \ Temp \ AcroRead.msi. Kan inte öppna databasfil. Systemfel -2147287035. Försöker installera Adobe Reader 10.1.3 patch till en v10.1.
77. Fel 2503 anropade RunScript när inte arbete pågår Fel 2503 Fel 2503 kallas RunScript när det inte pågår. felkoden uppstår när du försöker installera eller uppdatera Adobe Reader.
78. Fel 401 Acrobat Fel 401 Fel 401: Adobe Acrobat har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
79. Internt fel 2753.Updater.api_NON_OPT Fel 2753 Internt fel 2753 Updater.api_NON_OPT. När du försöker installera Adobe Reader returnerar installationsprogrammet detta felmeddelande eller en version av detta felmeddelande och avslutas sedan.
80. Det finns ett problem med Adobe/Reader Fel 1014:1014 Det finns ett problem med Adobe/Reader. Om den körs, avsluta och försök igen. (1014: 1014). Acrobat läser inte pdf -länkar online.