101. Acronis felkod 36 Fel 36 Fel 36: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
102. Acronis felkod 4001 Fel 4001 Fel 4001: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
103. Acronis felkod 401 Fel 401 Fel 401: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
104. Acronis felkod 402 Fel 402 Fel 402: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
105. Acronis felkod 422 Fel 422 Fel 422: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
106. Acronis felkod 46 Fel 46 Fel 46: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
107. Acronis felkod 50 Fel 50 Fel 50: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
108. Acronis felkod 53 Fel 53 Fel 53: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
109. Acronis felkod 56 Fel 56 Fel 56: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
110. Acronis felkod 63 Fel 63 Fel 63: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
111. Acronis felkod 64 Fel 64 Fel 64: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
112. Acronis felkod 65535 Fel 65535 Fel 65535: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
113. Acronis felkod 72 Fel 72 Fel 72: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
114. Acronis felkod 8 Fel 8 Fel 8: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
115. Acronis felkod 94 Fel 94 Fel 94: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
116. Acronis felkod 96 Fel 96 Fel 96: Acronis PC Backup & Recovery har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
117. Acronis PC Backup Error 1 Fel 1 Det gick inte att analysera XML.
118. Acronis PC Backup Error 10 Fel 10 Filen 'Arkiv (1) .xml' med metainformation är skadad.
119. Acronis PC Backup Error 1060 Fel 1060 Ingen operation för att köra.
120. Acronis PC Backup Error 20 250 685(0x135003D) Fel 20 250 685(0x135003D) Kommandot 'Köra backup -plan' StartTimeout '' misslyckades.