5981. Microsoft Office Access kan inte initiera överföringsobjektet Fel 7822 Microsoft Office Access kan inte initiera överföringsobjektet. Se till att du har Microsoft SQL Server eller Microsoft SQL Server Desktop Engine installerad på den lokala datorn. @@@ 1 @@@ 1.
5982. Microsoft Office Access kan inte infoga det här fältet Fel 7903 Microsoft Office Access kan inte infoga detta fält.@Det finns för många fält i tabellen. Gränsen är 255. @@ 1 @@@ 1.
5983. Microsoft Office Access kan inte anropa programmet med åtgärden RunApp Fel 2524 Microsoft Office Access kan inte anropa programmet med åtgärden RunApp.@Sökvägen till programmet är ogiltig eller en komponent i programmet saknas.@Kontrollera sökvägen i Utforskaren eller Filhanteraren.@1 @@@ 1.
5984. Microsoft Office Access kan inte länka OLE-objektet eller den bundna eller obundna objektramen Fel 2791 Microsoft Office Access kan inte länka OLE -objektet eller den bundna eller obundna objektramen.@Egenskapen OLETypeAllowed för den bundna eller obundna objektramen är inställd på Inbäddad.@Bädda in objektet eller ställ in egenskapen OLETypeAllowed till länkad eller antingen, och de
5985. Microsoft Office Access kan inte ladda '|' formatera Fel 2288 Microsoft Office Access kan inte ladda '|' format.@Inställningen för detta format i Windows -registret är felaktig. Du kan inte spara utdata till en fil i det här formatet förrän du har rättat inställningen i registret.@Kör installationsprogrammet för att installera om Microsoft Of
5986. Microsoft Office Access kan inte ladda det dynamiska länkbiblioteket | Fel 31510 Microsoft Office Access kan inte ladda dynamiskt länkbiblioteket |. @Du måste lösa felet och starta Access igen. @@ 1 @@@ 3.
5987. Microsoft Office Access kan inte matcha fälten du lade till med asterisken (*) i tilläggsfrågan Fel 2332 Microsoft Office Access kan inte matcha de fält du lade till med hjälp av asterisken (*) i tilläggsfrågan.@Eftersom asterisken representerar alla fält i den underliggande tabellen eller frågan kan du inte lägga till en asterisk i ett fält eller uttryck, och du kan inte ap
5988. Microsoft Office Access kan inte ändra kontrollens villkorliga format just nu Fel 31002 Microsoft Office Access kan inte ändra kontrollens villkorliga format just nu.@Ditt program försökte ändra villkorsformatet för en kontroll medan det villkorliga formatet utvärderades. @@ 1 @@@ 1.
5989. Microsoft Office Access kan inte flytta fokus till kontrollen | Fel 2110 Microsoft Office Access kan inte flytta fokus till kontrollen..** Kontrollen kan vara en typ som inte kan ta emot fokus, till exempel en etikett.* Kontrollens synliga egenskap kan vara inställd på Nej. Kontrollen är aktiverad egenskapen kan vara inställd på nr@@1@1@3016@1.
5990. Microsoft Office Access kan inte öppna eller konvertera den här tidigare versionsdatabasen Fel 2567 Microsoft Office Access kan inte öppna eller konvertera den här tidigare databasen.@Databasen skapades i en tidigare version av Microsoft Office Access. Du har inte lämpliga säkerhetstillstånd för att öppna eller konvertera databaser som skapats i tidigare version
5991. Microsoft Office Access kan inte öppna '|' anpassad ordbok Fel 9523 Microsoft Office Access kan inte öppna '|' anpassad ordlista. @@@ 1 @@@ 1.
5992. Microsoft Office Access kan inte öppna filen '|' Fel 2220 Microsoft Office Access kan inte öppna filen '|'. @@@ 1 @@@ 1.
5993. Microsoft Office Access kan inte öppna filen som innehåller OLE-objektet Fel 2707 Microsoft Office Access kan inte öppna filen som innehåller OLE -objektet.@* Du kan ha angett ett ogiltigt filnamn eller en ogiltig dataenhet (t.ex. ett cellintervall från ett kalkylblad) i filen för OLE -objektet.* Filen du angav kanske inte
5994. Microsoft Office Access kan inte öppna formuläret '| Fel 2121 Microsoft Office Access kan inte öppna formuläret'|.'@Det innehåller data som Microsoft Office Access inte känner igen. Skapa formuläret igen eller, om du behåller säkerhetskopior av din databas, hämta en kopia av formuläret.@ @1 @@@ 1.
5995. Microsoft Office Access kan inte öppna e-postsessionen Fel 2287 Microsoft Office Access kan inte öppna e -postsessionen.@Kontrollera din e -postapplikation för att se till att den fungerar korrekt. @@ 1 @@@ 1.
5996. Microsoft Office Access kan inte öppna e-postsessionen Fel 2297 Microsoft Office Access kan inte öppna e -postsessionen.@Du kan ha slut på minne. Stäng ett eller flera Microsoft Office Access -fönster, stäng andra program och försök sedan igen. Du kanske också vill kontrollera din e -postapplikation för att se till att den fungerar pr
5997. Microsoft Office Access kan inte öppna e-postsessionen Fel 31512 Microsoft Office Access kan inte öppna e-postsessionen.@Du kanske inte har konfigurerat en e-postklient på den här datorn. Se till att din e-postprogramvara har installerats och konfigurerats korrekt. @@ 1 @@@ 1.
5998. Microsoft Office Access kan inte öppna huvudordboksfilen Fel 9525 Microsoft Office Access kan inte öppna huvudordlistan.@Kontrollera att filen har installerats korrekt. @@ 1 @@@ 1.
5999. Microsoft Office Access kan inte öppna tabellen i databladsvy Fel 2364 Microsoft Office Access kan inte öppna tabellen i databladvyn. @@@ 1 @@@ 1.
6000. Microsoft Office Access kan inte öppna Zoom-rutan Fel 2299 Microsoft Office Access kan inte öppna Zoom-rutan.@Tilläggsprogrammet Microsoft Office Access Utility saknas eller har ändrats. Kör om Microsoft Office Access eller Microsoft Office Setup för att installera om Microsoft Office Access och Microsoft Office Access Utility -annonsen