2621. Excel-fel 9 Fel 9 Fel 9: Microsoft Excel har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2622. Excel-fel 91 Fel 91 Fel 91: Microsoft Excel har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2623. Excel-fel 9105 Fel 9105 Fel 9105: Microsoft Excel har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2624. Excel-fel 94 Fel 94 Fel 94: Microsoft Excel har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2625. Excel felkod 108 Fel 108 Fel 108: Microsoft Excel har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2626. Excel felkod 1401 Fel 1401 Fel 1401: Microsoft Excel har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2627. Excel felkod 1706 Fel 1706 Fel 1706: Microsoft Excel har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2628. Excel felkod 36 Fel 36 Fel 36: Microsoft Excel har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2629. Excel felkod 43 Fel 43 Fel 43: Microsoft Excel har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2630. Excel-fel Hresult 0X800A03Ec Fel HRESULT 0x800A03EC Fel HRESULT 0x800A03EC: Microsoft Excel har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2631. Excel Vba Error Code 6 Overflow Fel 6 Fel 6: Microsoft Excel har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2632. Undantagskod: 0xc0000005 Fel 0xC0000005 "Undantaget 0xC0000005 genereras av ett olagligt" "minnesåtkomstöverträdelse" ". Adressen där undantaget sker är alltid 407129. Instruktionen på den adressen gör en olaglig minnesreferens."
2633. Undantag EOSError i modulen asvc.exe vid 0000C012 Fel 5 Undantag EOSError i modul asvc.exe vid 0000C012. Systemfel. Kod: 5. Åtkomst nekas. Avant webbläsarfel vid rensning av poster.
2634. EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION Fel 0xC0000005 EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION. Ett dödligt fel har upptäckts av Java Runtime Environment: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) på pc = 0x5278b517, pid = 2480, tid = 228.
2635. EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) Fel 0xC0000005 Ett dödligt fel har upptäckts av Java Runtime Environment: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) på pc = 0x65f26301, pid = 5340, tid = 4524.
2636. Körningen av denna applikation har stoppats på grund av ett körtidsfel Fel 7898 Körningen av den här applikationen har stoppats på grund av ett körtidsfel.@Programmet kan inte fortsätta och stängs av. @@ 1 @@@ 3.
2637. Befintlig data bryter mot den nya postvalideringsregeln Fel 10021 Befintliga data bryter mot den nya postvalideringsregeln.@Vill du fortsätta testa med den nya regeln?* Klicka på Ja om du vill behålla den nya regeln och fortsätta testa.* Om du vill återgå till den gamla regeln och fortsätta testa klickar du på Nej. sluta testa, klicka på Avbryt. @@ 13 @@@ 1
2638. Befintlig data bryter mot den nya postvalideringsregeln Fel 10027 Befintliga data bryter mot den nya postvalideringsregeln.@Vill du fortsätta testa data med den här nya regeln?* Klicka på Ja för att fortsätta testa för andra nya regelöverträdelser.* Klicka på Nej för att fortsätta testa endast de gamla valideringsreglerna.* För att sluta testa,
2639. Befintlig data bryter mot den nya inställningen för egenskapen '|1' för fältet '|2 Fel 10022 Befintliga data bryter mot den nya inställningen för egenskapen '| 1' för fält'|2.'@Vill du fortsätta testa med den nya inställningen?* Om du vill behålla den nya inställningen och fortsätta testa klickar du på Ja.* För att återgå till gamla inställningen och fortsätt testa, klicka på Nej.* För att stoppa
2640. Utgångskod: 6 Fel 6 Utgångskod 6 och utgångskod 7 indikerar att installationen slutfördes med fel. Utgångskoderna i sig anger dock inte vilken typ av fel som uppstod.