Device Manager Errors

21. Kod 38 Fel 38 Windows kan inte ladda enhetsdrivrutinen för den här maskinvaran eftersom en tidigare instans av enhetsdrivrutinen fortfarande finns i minnet.
22. Kod 39 Fel 39 Windows kan inte ladda enhetsdrivrutinen för den här maskinvaran. Drivrutinen kan vara skadad eller saknas.
23. Kod 40 Fel 40 Windows kan inte komma åt den här maskinvaran eftersom dess servicenyckelinformation i registret saknas eller registreras felaktigt.
24. Kod 41 Fel 41 Windows lyckades ladda enhetsdrivrutinen för denna maskinvara men kan inte hitta maskinvaruenheten.
25. Kod 42 Fel 42 Windows kan inte ladda enhetsdrivrutinen för den här maskinvaran eftersom det redan finns en duplicerad enhet i systemet.
26. Kod 43 Fel 43 Windows har stoppat den här enheten eftersom den har rapporterat problem.
27. Kod 44 Fel 44 En applikation eller tjänst har stängt av denna hårdvaruenhet.
28. Kod 45 Fel 45 För närvarande är denna maskinvaruenhet inte ansluten till datorn.
29. Kod 46 Fel 46 Windows kan inte få åtkomst till denna hårdvaruenhet eftersom operativsystemet håller på att stängas av.
30. Kod 47 Fel 47 Windows kan inte använda den här maskinvaruenheten eftersom den har förberetts för säkert borttagning, men den har inte tagits bort från datorn.
31. Kod 48 Fel 48 Programvaran för den här enheten har blockerats från start eftersom den är känd för att ha problem med Windows. Kontakta maskinvaruleverantören för en ny drivrutin.
32. Kod 49 Fel 49 Windows kan inte starta nya maskinvaruenheter eftersom systemkupan är för stor (överskrider gränsen för registret).
33. Kod 52 Fel 52 Windows kan inte verifiera den digitala signaturen för de drivrutiner som krävs för den här enheten.