1. VIDEO_DRIVER_DEBUG_REPORT_REQUEST Fel 0xAD Felkontrollen VIDEO_DRIVER_DEBUG_REPORT_REQUEST har ett värde på 0x000000AD. Denna felkontroll indikerar att videoporten skapade en icke-dödlig minidump för videodrivrutinens räkning under körtiden.
2. VIDEO_DRIVER_INIT_FAILURE Fel 0xB4 Felkontrollen VIDEO_DRIVER_INIT_FAILURE har ett värde på 0x000000B4. Detta indikerar att Windows inte kunde gå in i grafikläge.
3. VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR Fel 0x113 Felkontrollen VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR har ett värde på 0x00000113. Detta indikerar att Microsoft DirectX -grafikkärnans undersystem har upptäckt en överträdelse.
4. VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL Fel 0x10E Felkontrollen VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL har ett värde på 0x0000010E. Detta indikerar att videominneshanteraren har stött på ett tillstånd som den inte kan återhämta sig från.
5. VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR Fel 0x119 Felkontrollen VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR har ett värde på 0x00000119. Detta indikerar att videoschemaläggaren har upptäckt en överträdelse.
6. VIDEO_SHADOW_DRIVER_FATAL_ERROR Fel 0x114 Felkontrollen VIDEO_SHADOW_DRIVER_FATAL_ERROR har ett värde på 0x00000114. Detta indikerar att skuggdrivrutinen har upptäckt en överträdelse.
7. VIDEO_TDR_ERROR Fel 0x116 Felkontrollen VIDEO_TDR_ ERROR har ett värde på 0x00000116. Detta indikerar att ett försök att återställa bildskärmsdrivrutinen och återhämta sig efter en timeout misslyckades.
8. VIDEO_TDR_TIMEOUT_DETECTED Fel 0x117 Felkontrollen VIDEO_TDR_TIMEOUT_DETECTED har ett värde på 0x00000117. Detta indikerar att bildskärmsdrivrutinen inte svarade i tid.