1. DATA_BUS_ERROR Fel 0x2E Felkontrollen DATA_BUS_ERROR har ett värde på 0x0000002E. Detta indikerar vanligtvis att ett paritetsfel i systemminnet har detekterats.
2. DATA_COHERENCY_EXCEPTION Fel 0x55 Felkontrollen DATA_COHERENCY_EXCEPTION har ett värde på 0x00000055.
3. DEREF_UNKNOWN_LOGON_SESSION Fel 0x46 Felkontrollen DEREF_UNKNOWN_LOGON_SESSION har ett värde på 0x00000046.
4. DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY Fel 0x2 Felkontrollen DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY har ett värde på 0x00000002.
5. DEVICE_REFERENCE_COUNT_NOT_ZERO Fel 0x36 Felkontrollen DEVICE_REFERENCE_COUNT_NOT_ZERO har ett värde på 0x00000036. Detta indikerar att en förare försökte ta bort ett enhetsobjekt som fortfarande hade ett positivt referensantal.
6. DFS_FILE_SYSTEM Fel 0x82 Felkontrollen DFS_FILE_SYSTEM har ett värde på 0x00000082.
7. DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION Fel 0xEB Felkontrollen DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION har ett värde på 0x000000EB. Detta indikerar att inga lediga sidor finns tillgängliga för att fortsätta verksamheten.
8. DIRTY_NOWRITE_PAGES_CONGESTION Fel 0xFD Felkontrollen DIRTY_NOWRITE_PAGES_CONGESTION har ett värde på 0x000000FD. Detta indikerar att det inte finns några lediga sidor tillgängliga för att fortsätta grundläggande systemoperationer.
9. DISORDERLY_SHUTDOWN Fel 0xF3 Felkontrollen DISORDERLY_SHUTDOWN har ett värde på 0x000000F3. Detta indikerar att Windows inte kunde stängas av på grund av brist på minne.
10. DPC_WATCHDOG_VIOLATION Fel 0x133 Felkontrollen DPC_WATCHDOG_VIOLATION har ett värde på 0x00000133. Denna buggkontroll indikerar att DPC-vakthunden kördes, antingen för att den upptäckte ett enda långvarigt uppskjutet procedureanrop (DPC), eller för att systemet tillbringade en längre tid vid en int
11. DRIVER_CAUGHT_MODIFYING_FREED_POOL Fel 0xC6 Felkontrollen DRIVER_CAUGHT_MODIFYING_FREED_POOL har ett värde på 0x000000C6. Detta indikerar att föraren försökte komma åt en frigiven minnespool.
12. DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL Fel 0xC5 Felkontrollen DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL har ett värde på 0x000000C5. Detta indikerar att systemet försökte komma åt ogiltigt minne vid en process som var för hög.
13. DRIVER_CORRUPTED_MMPOOL Fel 0xD0 Felkontrollen DRIVER_CORRUPTED_MMPOOL har ett värde på 0x000000D0. Detta indikerar att systemet försökte komma åt ogiltigt minne vid en process som var för hög.
14. DRIVER_CORRUPTED_SYSPTES Fel 0xDB Felkontrollen DRIVER_CORRUPTED_SYSPTES har ett värde på 0x000000DB. Detta indikerar att ett försök gjordes att röra minnet vid en ogiltig IRQL, troligen på grund av korruption av system -PTE.
15. DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS Fel 0xDC Felkontrollen DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS har ett värde på 0x000000DC. Detta indikerar att en förare kom åt en stapeladress som ligger under stapelpekaren i stapelns tråd.
16. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Fel 0xD1 Felkontrollen DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL har ett värde på 0x000000D1. Detta indikerar att en drivrutin i kärnläge försökte få åtkomst till sidminne vid en för hög IRQL-process.
17. DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS Fel 0xCB Felkontrollen DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS har ett värde på 0x000000CB. Detta indikerar att en drivrutin eller I/O -chefen inte kunde släppa låsta sidor efter en I/O -operation.
18. DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER Fel 0xF7 Felkontrollen DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER har ett värde på 0x000000F7. Detta indikerar att en drivrutin har kört över en stackbaserad buffert.
19. DRIVER_PAGE_FAULT_BEYOND_END_OF_ALLOCATION Fel 0xD6 Felkontrollen DRIVER_PAGE_FAULT_BEYOND_END_OF_ALLOCATION har ett värde på 0x000000D6. Detta indikerar att föraren fick åtkomst till minne efter slutet av pooltilldelningen.
20. DRIVER_PAGE_FAULT_IN_FREED_SPECIAL_POOL Fel 0xD5 Felkontrollen DRIVER_PAGE_FAULT_IN_FREED_SPECIAL_POOL har ett värde på 0x000000D5. Detta indikerar att en förare har refererat till minne som tidigare frigjordes.
21. DRIVER_PORTION_MUST_BE_NONPAGED Fel 0xD3 Felkontrollen DRIVER_PORTION_MUST_BE_NONPAGED har ett värde på 0x000000D3. Detta indikerar att systemet försökte få åtkomst till sidminne vid en för hög IRQL -process.
22. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE Fel 0x9F Felkontrollen DRIVER_POWER_STATE_FAILURE har ett värde på 0x0000009F. Denna felkontroll indikerar att drivrutinen är i ett inkonsekvent eller ogiltigt energiläge.
23. DRIVER_RETURNED_HOLDING_CANCEL_LOCK Fel 0x11B Felkontrollen DRIVER_RETURNED_HOLDING_CANCEL_LOCK har ett värde på 0x0000011B. Denna felkontroll indikerar att en förare har återvänt från en avbokningsrutin som har det globala avbrytningslåset. Detta gör att alla senare avbokningsanrop misslyckas och resulterar i eith
24. DRIVER_RETURNED_STATUS_REPARSE_FOR_VOLUME_OPEN Fel 0xF9 Felkontrollen DRIVER_RETURNED_STATUS_REPARSE_FOR_VOLUME_OPEN har ett värde på 0x000000F9. Detta indikerar att en förare returnerade STATUS_REPARSE till en IRP_MJ_CREATE -begäran utan efterföljande namn.
25. DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS Fel 0xCE Felkontrollen DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS har ett värde på 0x000000CE. Detta indikerar att en förare misslyckades med att avbryta väntande operationer innan lossning.
26. DRIVER_UNMAPPING_INVALID_VIEW Fel 0xD7 Felkontrollen DRIVER_UNMAPPING_INVALID_VIEW har ett värde på 0x000000D7. Detta indikerar att en förare försöker ta bort en adress som inte har mappats.
27. DRIVER_USED_EXCESSIVE_PTES Fel 0xD8 Felkontrollen DRIVER_USED_EXCESSIVE_PTES har ett värde på 0x000000D8. Detta indikerar att det inte finns fler systemtabellsposter kvar (PTE) kvar.
28. DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION Fel 0xC4 Felkontrollen DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION har ett värde på 0x000000C4. Detta är den allmänna felkontrollkoden för dödliga fel som hittats av Driver Verifier. Mer information finns i Hantera en felkontroll när förarverifieraren är aktiverad.
29. DRIVER_VERIFIER_DMA_VIOLATION Fel 0xE6 Felkontrollen DRIVER_VERIFIER_DMA_VIOLATION har ett värde på 0x000000E6. Detta är felkontrollkoden för alla kränkningar av Driver Verifier DMA -verifiering.
30. DRIVER_VERIFIER_IOMANAGER_VIOLATION Fel 0xC9 Felkontrollen DRIVER_VERIFIER_IOMANAGER_VIOLATION har ett värde på 0x000000C9. Detta är felkontrollkoden för alla I/O -verifieringsbrott för Driver Verifier.
31. DRIVER_VIOLATION Fel 0x121 Felkontrollen DRIVER_VIOLATION har ett värde på 0x00000121. Denna felkontroll indikerar att en förare har orsakat en kränkning.