41. CRITICAL_PROCESS_DÖD Fel 0xEF Felkontrollen CRITICAL_PROCESS_DIED har ett värde på 0x000000EF. Detta indikerar att en kritisk systemprocess dog.
42. CRITICAL_SERVICE_FAILED Fel 0x5A Felkontrollen CRITICAL_SERVICE_FAILED har ett värde på 0x0000005A.
43. CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION Fel 0x109 Felkontrollen CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION har ett värde på 0x00000109. Detta indikerar att kärnan har upptäckt kritisk kärnkod eller datakorruption.
44. DATA_BUS_ERROR Fel 0x2E Felkontrollen DATA_BUS_ERROR har ett värde på 0x0000002E. Detta indikerar vanligtvis att ett paritetsfel i systemminnet har detekterats.
45. DATA_COHERENCY_EXCEPTION Fel 0x55 Felkontrollen DATA_COHERENCY_EXCEPTION har ett värde på 0x00000055.
46. DEREF_UNKNOWN_LOGON_SESSION Fel 0x46 Felkontrollen DEREF_UNKNOWN_LOGON_SESSION har ett värde på 0x00000046.
47. DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY Fel 0x2 Felkontrollen DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY har ett värde på 0x00000002.
48. DEVICE_REFERENCE_COUNT_NOT_ZERO Fel 0x36 Felkontrollen DEVICE_REFERENCE_COUNT_NOT_ZERO har ett värde på 0x00000036. Detta indikerar att en förare försökte ta bort ett enhetsobjekt som fortfarande hade ett positivt referensantal.
49. DFS_FILE_SYSTEM Fel 0x82 Felkontrollen DFS_FILE_SYSTEM har ett värde på 0x00000082.
50. DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION Fel 0xEB Felkontrollen DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION har ett värde på 0x000000EB. Detta indikerar att inga lediga sidor finns tillgängliga för att fortsätta verksamheten.
51. DIRTY_NOWRITE_PAGES_CONGESTION Fel 0xFD Felkontrollen DIRTY_NOWRITE_PAGES_CONGESTION har ett värde på 0x000000FD. Detta indikerar att det inte finns några lediga sidor tillgängliga för att fortsätta grundläggande systemoperationer.
52. DISORDERLY_SHUTDOWN Fel 0xF3 Felkontrollen DISORDERLY_SHUTDOWN har ett värde på 0x000000F3. Detta indikerar att Windows inte kunde stängas av på grund av brist på minne.
53. DPC_WATCHDOG_VIOLATION Fel 0x133 Felkontrollen DPC_WATCHDOG_VIOLATION har ett värde på 0x00000133. Denna buggkontroll indikerar att DPC-vakthunden kördes, antingen för att den upptäckte ett enda långvarigt uppskjutet procedureanrop (DPC), eller för att systemet tillbringade en längre tid vid en int
54. DRIVER_CAUGHT_MODIFYING_FREED_POOL Fel 0xC6 Felkontrollen DRIVER_CAUGHT_MODIFYING_FREED_POOL har ett värde på 0x000000C6. Detta indikerar att föraren försökte komma åt en frigiven minnespool.
55. DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL Fel 0xC5 Felkontrollen DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL har ett värde på 0x000000C5. Detta indikerar att systemet försökte komma åt ogiltigt minne vid en process som var för hög.
56. DRIVER_CORRUPTED_MMPOOL Fel 0xD0 Felkontrollen DRIVER_CORRUPTED_MMPOOL har ett värde på 0x000000D0. Detta indikerar att systemet försökte komma åt ogiltigt minne vid en process som var för hög.
57. DRIVER_CORRUPTED_SYSPTES Fel 0xDB Felkontrollen DRIVER_CORRUPTED_SYSPTES har ett värde på 0x000000DB. Detta indikerar att ett försök gjordes att röra minnet vid en ogiltig IRQL, troligen på grund av korruption av system -PTE.
58. DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS Fel 0xDC Felkontrollen DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS har ett värde på 0x000000DC. Detta indikerar att en förare kom åt en stapeladress som ligger under stapelpekaren i stapelns tråd.
59. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Fel 0xD1 Felkontrollen DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL har ett värde på 0x000000D1. Detta indikerar att en drivrutin i kärnläge försökte få åtkomst till sidminne vid en för hög IRQL-process.
60. DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS Fel 0xCB Felkontrollen DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS har ett värde på 0x000000CB. Detta indikerar att en drivrutin eller I/O -chefen inte kunde släppa låsta sidor efter en I/O -operation.