201. SCSI_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION Fel 0xF1 Felkontrollen SCSI_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION har ett värde på 0x000000F1. Detta är felkontrollkoden för alla kränkningar av Driver Verifier SCSI -verifiering.
202. SECURITY1_INITIALIZATION_FAILED Fel 0x63 Felkontrollen SECURITY1_INITIALIZATION_FAILED har ett värde på 0x00000063.
203. SECURITY_INITIALIZATION_FAILED Fel 0x5F Felkontrollen SECURITY_INITIALIZATION_FAILED har ett värde på 0x0000005F.
204. SÄKERHETSSYSTEM Fel 0x29 Felkontrollen SECURITY_SYSTEM har ett värde på 0x00000029.
205. SERIAL_DRIVER_INTERNAL Fel 0x38 Felkontrollen SERIAL_DRIVER_INTERNAL har ett värde på 0x00000038.
206. SESSION1_INITIALIZATION_FAILED Fel 0x6D Felkontrollen SESSION1_INITIALIZATION_FAILED har ett värde på 0x0000006D. Denna felkontroll indikerar att initialiseringen av Microsoft Windows -operativsystemet misslyckades.
207. SESSION2_INITIALIZATION_FAILED Fel 0x6E Felkontrollen SESSION2_INITIALIZATION_FAILED har ett värde på 0x0000006E. Denna felkontroll indikerar att initialiseringen av Microsoft Windows -operativsystemet misslyckades.
208. SESSION3_INITIALIZATION_FAILED Fel 0x6F Felkontrollen SESSION3_INITIALIZATION_FAILED har ett värde på 0x0000006F. Denna buggkontroll indikerar att initialiseringen av Microsoft Windows -operativsystemet misslyckades.
209. SESSION4_INITIALIZATION_FAILED Fel 0x70 Felkontrollen SESSION4_INITIALIZATION_FAILED har ett värde på 0x00000070. Denna buggkontroll indikerar att initialiseringen av Microsoft Windows -operativsystemet misslyckades.
210. SESSION5_INITIALIZATION_FAILED Fel 0x71 Felkontrollen SESSION5_INITIALIZATION_FAILED har ett värde på 0x00000071. Denna felkontroll indikerar att initialiseringen av Microsoft Windows -operativsystemet misslyckades.
211. SESSION_HAS_VALID_POOL_ON_EXIT Fel 0xAB Felkontrollen SESSION_HAS_VALID_POOL_ON_EXIT har ett värde på 0x000000AB. Den här buggkontrollen indikerar att en sessionsavlastning inträffade medan en sessionsdrivrutin fortfarande innehöll minne.
212. SESSION_HAS_VALID_SPECIAL_POOL_ON_EXIT Fel 0xEC Felkontrollen SESSION_HAS_VALID_SPECIAL_POOL_ON_EXIT har ett värde på 0x000000EC. Detta indikerar att en sessionsavlastning inträffade medan en sessionsdrivrutin fortfarande innehöll minne.
213. SESSION_HAS_VALID_VIEWS_ON_EXIT Fel 0xBA Felkontrollen SESSION_HAS_VALID_VIEWS_ON_EXIT har ett värde på 0x000000BA. Detta indikerar att en sessionsdrivrutin fortfarande hade mappade vyer när sessionen laddades ner.
214. SETUP_FAILURE Fel 0x85 Felkontrollen SETUP_FAILURE har ett värde på 0x00000085. Denna felkontroll indikerar att ett ödesdigert fel inträffade under installationen.
215. SET_ENV_VAR_FAILED Fel 0x5B Felkontrollen SET_ENV_VAR_FAILED har ett värde på 0x0000005B.
216. SET_OF_INVALID_CONTEXT Fel 0x30 Felkontrollen SET_OF_INVALID_CONTEXT har ett värde på 0x00000030. Detta indikerar att stackpekaren i en fällram hade ett ogiltigt värde.
217. SHARED_RESOURCE_CONV_ERROR Fel 0x1F Felkontrollen SHARED_RESOURCE_CONV_ERROR har ett värde på 0x0000001F.
218. SOC_SUBSYSTEM_FAILURE Fel 0x14B Felkontrollen SOC_SUBSYSTEM_FAILURE har ett värde på 0x0000014B. Detta indikerar att ett fel som inte kan återställas påträffades i ett System on a Chip (SoC) -system.
219. SPECIAL_POOL_DETECTED_MEMORY_CORRUPTION Fel 0xC1 Felkontrollen SPECIAL_POOL_DETECTED_MEMORY_CORRUPTION har ett värde på 0x000000C1. Detta indikerar att föraren skrev till en ogiltig del av specialpoolen.
220. SPIN_LOCK_ALREADY_OWNED Fel 0xF Felkontrollen SPIN_LOCK_ALREADY_OWNED har ett värde på 0x0000000F. Detta indikerar att en begäran om ett snurrlås har initierats när spinnlåset redan ägdes.