ActiveX Errors

81. ccWouldIntroduceCycle Fel 35614 Detta skulle införa en cykel.
82. ccWrongClipBoardFormat Fel 461 Det angivna formatet stämmer inte överens med formatet på data.
83. comDCBError Fel 8021 Internt fel vid hämtning av enhetens kontrollblock för porten.
84. comGetNotSupported Fel 394 Fastigheten är skrivskyddad.
85. comInvalidPropertyValue Fel 380 Ogiltigt fastighetsvärde.
86. comNoOpen Fel 8014 Det gick inte att aktivera kommissionsmeddelande.
87. comNoOpen Fel 8013 Enheten är redan öppen.
88. comNoOpen Fel 8012 Enheten är inte öppen.
89. comPortAlreadyOpen Fel 8005 Porten är redan öppen.
90. comPortAlreadyOpen Fel 8009 Standardparametrarna har fel.
91. comPortAlreadyOpen Fel 8006 Enhetsidentifieraren är ogiltig eller stöds inte.
92. comPortAlreadyOpen Fel 8007 Enhetens överföringshastighet stöds inte.
93. comPortAlreadyOpen Fel 8011 Funktionen kan inte allokera köerna.
94. comPortAlreadyOpen Fel 8010 Hårdvaran är inte tillgänglig (låst av en annan enhet).
95. comPortAlreadyOpen Fel 8008 Den angivna byte -storleken är ogiltig.
96. comPortInvalid Fel 8002 Ogiltigt portnummer.
97. comPortInvalid Fel 8003 Fastigheten är endast tillgänglig vid körtid.
98. comPortInvalid Fel 8004 Egenskapen läses endast vid körning.
99. comPortNotOpen Fel 8019 Enheten upptagen.
100. comPortNotOpen Fel 8018 Driften gäller endast när porten är öppen.