41. Bitdefender-foutcode 108 Fout 108 Fout 108: BitDefender Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
42. Bitdefender-foutcode 2000 Fout 2000 Fout 2000: BitDefender Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
43. Bitdefender-foutcode 2202 Fout 2202 Fout 2202: BitDefender Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
44. Bitdefender-foutcode 2343 Fout 2343 Fout 2343: BitDefender Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
45. Bitdefender-foutcode 5 Fout 5 Fout 5: BitDefender Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
46. Bitdefender-foutcode 53 Fout 53 Fout 53: BitDefender Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
47. Bitdefender-foutcode 7 Fout 7 Fout 7: BitDefender Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
48. BlueStacks-installatie mislukt Fout 25001 BlueStacks-installatie is mislukt. Het lijkt erop dat u Bitdefender-antivirus hebt geïnstalleerd. BlueStacks is momenteel niet compatibel met Bitdefender.
49. De applicatie kon niet correct starten (0x000007b) Fout 0x000007B De applicatie kon niet correct starten (0x000007b). Klik op OK om de toepassing te sluiten.
50. De applicatie kon niet correct starten (0xc000007b). Fout 0xC000007B Er treedt een fout op tijdens de installatie van BitDefender.
51. Het installatieprogramma is een onverwachte fout tegengekomen bij het installeren van dit pakket Fout 2753 Het installatieprogramma is een onverwachte fout tegengekomen bij het installeren van dit pakket. Dit kan duiden op een probleem met dit pakket. De foutcode is 2753.
52. Er is een fout opgetreden bij de update Fout 100 Er is een fout opgetreden bij de update. Er is een fout opgetreden bij de update (foutcode: -100). Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de ondersteuning voor een oplossing.