101. Java-fout Frm 92095 Fout FRM 92095 Fout FRM 92095: Java heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
102. Java-foutregel 0 Foutlijn 0 Foutregel 0: Java heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
103. Java-foutreactiecode 503 Fout Foutreactiecode 503 Error Error Response Code 503: Java heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
104. Java-fout Sigsegv (0Xb) Fout Sigsegv (0xb) Fout Sigsegv (0xb): Java heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
105. Java-fout ongeldig 0 Fout VOID 0 Fout VOID 0: Java heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
106. Interne Java-fout 0Xe06D7363 Fout 0xE06D7363 Fout 0xE06D7363: Java heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
107. Java Ldap-foutcode 68 Fout 68 Fout 68: Java heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
108. Minecraft Java-fout 1.7.10 Fout 1.7.10 Fout 1.7.10: Java heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
109. Minecraft Java-fout 1.7.9 Fout 1.7.9 Fout 1.7.9: Java heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.