21. Jre-fout 25099 Fout 25099 Fout 25099: Java Runtime Environment heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
22. Jre-fout 2753 Fout 2753 Fout 2753: Java Runtime Environment heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
23. Jre-fout 429 Fout 429 Fout 429: Java Runtime Environment heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
24. Jre-fout Xp-Err-003N Fout XP-ERR-003N Fout XP-ERR-003N: Java Runtime Environment heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
25. Runtime Environment Error 1 Kan geen communicatie-semafoor maken Fout 1 Fout 1: Java Runtime Environment heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
26. Runtime-omgevingsfout 20090 Fout 20090 Fout 20090: Java Runtime Environment heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
27. Runtime-omgevingsfout 20099 Fout 20099 Fout 20099: Java Runtime Environment heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
28. Runtime-omgevingsfout 4 Verbinding verbroken Fout 4 Fout 4: Java Runtime Environment heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
29. Bronbestand niet gevonden Fout 1311 Bronbestand niet gevonden: C: \Documents and Settings\äöäöäöä\Application Data\Sun\Java\jre1.7.0_04\Data1.cab, controleer of het bestand bestaat en of u er toegang toe hebt.
30. Kan Java niet installeren - installatie wordt afgebroken Fout 1639 Kan Java niet installeren - installatie wordt afgebroken. De JRE-setup is normaal onderbroken - retourcode 1639.
31. Uitpakken van kernbestanden mislukt Fout 25099 Fout 25099. Het uitpakken van kernbestanden is mislukt. Fout 25099 geeft aan dat het Java-installatieproces is mislukt. De oorzaak van deze fout is op dit moment niet bekend.