141. Runtime Environment Error 1 Kan geen communicatie-semafoor maken Fout 1 Fout 1: Java Runtime Environment heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
142. Runtime-omgevingsfout 20090 Fout 20090 Fout 20090: Java Runtime Environment heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
143. Runtime-omgevingsfout 20099 Fout 20099 Fout 20099: Java Runtime Environment heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
144. Runtime-omgevingsfout 4 Verbinding verbroken Fout 4 Fout 4: Java Runtime Environment heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
145. SIGSEGV (0xb) Fout SIGSEGV (0xb) Er is een fatale fout gedetecteerd door de Java Runtime Environment: SIGSEGV (0xb) op pc=0x00007fb6dfde2b12, pid=7968, tid=140422621538064.
146. Bronbestand niet gevonden Fout 1311 Bronbestand niet gevonden: C: \Documents and Settings\äöäöäöä\Application Data\Sun\Java\jre1.7.0_04\Data1.cab, controleer of het bestand bestaat en of u er toegang toe hebt.
147. Kan Java niet installeren - installatie wordt afgebroken Fout 1639 Kan Java niet installeren - installatie wordt afgebroken. De JRE-setup is normaal onderbroken - retourcode 1639.
148. Uitpakken van kernbestanden mislukt Fout 25099 Fout 25099. Het uitpakken van kernbestanden is mislukt. Fout 25099 geeft aan dat het Java-installatieproces is mislukt. De oorzaak van deze fout is op dit moment niet bekend.