81. U heeft te vaak geprobeerd in te loggen Fout 122 U heeft te vaak geprobeerd in te loggen. Probeer het later nog eens. De algemene zin is dat - u te vaak verbonden bent met de server en de toegang tot uw IP-adres tijdelijk is afgesloten, om mogelijke aanvallen te voorkomen, en alleen maar om de toename te voorkomen
82. U heeft te vaak geprobeerd in te loggen Fout 123 U heeft te vaak geprobeerd in te loggen. Probeer het later nog eens. De algemene zin is dat - u te vaak verbonden bent met de server en de toegang tot uw IP-adres tijdelijk is afgesloten, om mogelijke aanvallen te voorkomen, en alleen maar om de toename te voorkomen
83. U heeft te vaak geprobeerd in te loggen Fout 124 U heeft te vaak geprobeerd in te loggen. Probeer het later nog eens. De algemene zin is dat - u te vaak verbonden bent met de server en de toegang tot uw IP-adres tijdelijk is afgesloten, om mogelijke aanvallen te voorkomen, en alleen maar om de toename te voorkomen
84. U heeft te vaak geprobeerd in te loggen Fout 129 U heeft te vaak geprobeerd in te loggen. Probeer het later nog eens. De algemene zin is dat - u te vaak verbonden bent met de server en de toegang tot uw IP-adres tijdelijk is afgesloten, om mogelijke aanvallen te voorkomen, en alleen maar om de toename te voorkomen
85. Uw uitgaande e-mailserver is niet correct ingesteld Fout 108 Uw uitgaande e-mailserver is niet correct ingesteld. Klik op OK om uw uitgaande e-mailserver (SMTP) in te stellen en probeer uw e-mail opnieuw te verzenden of Uw uitnodiging kan op dit moment niet worden verzonden. Probeer het later opnieuw.
86. Uw uitgaande e-mailserver is niet correct ingesteld Fout 109 Uw uitgaande e-mailserver is niet correct ingesteld. Klik op OK om uw uitgaande e-mailserver (SMTP) in te stellen en probeer uw e-mail opnieuw te verzenden of Uw uitnodiging kan op dit moment niet worden verzonden. Probeer het later opnieuw.