1. Ultraiso-fout 3 Fout 3 Fout 3: UltraISO heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2. Ultraiso-fout 87 Fout 87 Fout 87: UltraISO heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
3. Ultraiso-foutcode 5 Fout 5 Fout 5: UltraISO heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
4. Kan object niet activeren Fout 31027 Het brondocument van het object kan niet worden geladen, of de toepassing die het object heeft gemaakt, is niet beschikbaar.
5. Kan niet binden aan veld: 'item' Fout 545 Het besturingselement kan niet binden aan het veld dat is opgegeven door de eigenschap DataField.
6. Kan geen verbinding maken met de externe server Fout 42002 Fout 42002 wanneer u probeert bij te werken. Fout 42002: Kan geen verbinding maken met de externe server.
7. Kan bestand niet kopiëren Fout 112 Fout 112: Kan bestand niet kopiëren: cfp.theme. Probeer het opnieuw. Updatefout met CIS op Vista.
8. Kan ingesloten object niet maken Fout 31032 De toepassing die het object maakt, kan het object niet maken zoals opgegeven in de eigenschap SourceDoc.
9. Kan bestand niet uitvoeren naar de tijdelijke map Fout 5 Kan het bestand niet naar de tijdelijke map uitvoeren. Installatie afgebroken. Fout 5: Toegang wordt geweigerd. Kan Cute PDF-schrijver niet installeren.
10. Kan invoerbestand niet identificeren Fout 017 Kan invoerbestand niet identificeren.
11. Kan Java niet installeren - installatie wordt afgebroken Fout 1639 Kan Java niet installeren - installatie wordt afgebroken. De JRE-setup is normaal onderbroken - retourcode 1639.
12. Kan CorelDrw.dll niet laden Fout 127 Kan CorelDrw.dll niet laden. Foutcode: 127.
13. Kan netwerklocatie niet vinden Fout 1606 "Kan netwerklocatie niet vinden. 'C: \Program Files\Microsoft Office\Office'. ""Fout 1606: kan netwerklocatie niet vinden"" bij het installeren van Dragon NaturallySpeaking 11."
14. Kan dit verbindingsbestand niet openen of lezen Fout 2918 Kan dit verbindingsbestand niet openen of lezen.@Het bestand is beschadigd of het bestandsformaat is niet geldig.@@@@@1.
15. Kan het bestand niet herkennen Fout 21 Kan het bestand niet herkennen. Fout 21 geeft aan dat het formaat van het bestand niet wordt geaccepteerd door de DivX Plus Converter.
16. Kan de DLL/OCK niet registreren: RegSvr32 is mislukt met afsluitcode 0x1 Fout 0x1 C: \Program Files (x86)\Foxit Software\Foxit Reader\plugins\ConvertToPDFShelllExtension_x64.dll. Kan de DLL/OCK niet registreren: RegSvr32 is mislukt met afsluitcode 0x1. Fout bij het installeren van Foxit Reader met Wine.
17. Kan item niet verwijderen Fout 6013 Kan artikel niet verwijderen. '|' niet gevonden in lijst.@@@1@@@1.
18. Kan geen IM verzenden (fout 603) Fout 603 Kan geen IM verzenden (fout 603). geen berichten ontvangen op AIM.
19. Kan geen berichten verzenden of ontvangen voor het Bellsouth-account (rpete) Fout 10013 Kan geen berichten verzenden of ontvangen voor het Bellsouth-account (rpete). De verbinding met de server is mislukt.
20. Kan modale vorm binnen deze context niet weergeven Fout 405 U heeft geprobeerd een modaal formulier weer te geven waardoor het huidige formulier zou worden verwijderd. Dit is niet toegestaan.
21. Kan SQL Server-service niet starten Fout 2637 Kan SQL Server-service niet starten. Om de SQL Server-service opnieuw te starten, dubbelklikt u op het pictogram SQL Server System Manager in het systeemvak en klikt u op Start/Doorgaan.@Wanneer de service is gestart, klikt u in Microsoft Office Access op de Microsoft Office-knop,
22. Kan SQL Server-service niet starten Fout 2638 Kan SQL Server-service niet starten. Om de SQL Server-service opnieuw te starten, dubbelklikt u op het pictogram SQL Server System Manager in het systeemvak en klikt u op Start/Doorgaan. Als de service niet kan worden gestart, gaat u naar de Services-console en controleert u of de MSSQLServer s
23. Kan niet laden binnen deze context Fout 365 In sommige situaties is het niet toegestaan ​​om een ​​formulier of een besturingselement op een formulier te lossen.
24. Onverwerkte IOE-foutgebeurtenis Fout 2044 Onverwerkte IOErrorEvent. De fout wordt veroorzaakt door een fout die verband houdt met machtigingen/beveiligingsschendingen. Om veiligheidsredenen staat Flash Player niet toe dat een film van het ene domein naar eigenschappen op een ander domein verwijst, wijzigt of gereed is.
25. Verwijder Adobe Reader 8 Fout 20 Fout 20 Fout 20: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
26. Verwijder Avg 9 Fout Fout 9 Fout 9: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
27. Verwijderen CutePDF Writer mislukt Fout 9 Het verwijderen van CutePDF Writer is mislukt. (Err-203).
28. Fout bij verwijderen Fout 193 Treedt op tijdens het verwijderen van Ccleaner.
29. Unieke sleutelschending Fout 3715 Unieke sleutelovertreding. Dit record heeft dezelfde sleutelwaarde als een ander record, terwijl alleen unieke waarden zijn toegestaan. Wijzig de sleutelwaarde in dit conflictrecord of het winnende record en dien dit record opnieuw in, of verwijder dit conflictrecord.
30. UniqueSPIException (Fout -601) Fout -601 UniqueSPIException (Fout -601). -601 is eenvoudig en betekent dat het object waarnaar u verwijst (zoals cn=admin.o=acme. of vaker in een Identity Manager-traceerindeling \ACME\ADMIN) niet kan worden gevonden. G1284.
31. Onbekende fout Fout 1025 Onbekende fout. Code: 1025.
32. Onbekende fout 5090 Fout 5090 Onbekende fout 5090. Windows Divx Converter Fout 5090 wordt veroorzaakt door verkeerd geconfigureerde systeembestanden.
33. Onbekende fout Fout 857735115 Onbekende fout . Bij het starten van de eerste scan verschijnt de fout.
34. Onbekende foutcode 6 Itunes Fout 6 Fout 6: iTunes heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
35. Onbekende berichtontvanger(s); het bericht is niet verzonden Fout 2295 Onbekende berichtontvanger(s); het bericht is niet verzonden.@@@1@@@1.
36. Ontgrendelingsfout 2 Fout 2 Fout - ongeldige hexadecimale tekenreeks!.
37. Ontgrendelingsfout 62 Fout 62 Fout bij het verbinden met de server!.
38. Ontgrendelfout 63 Fout 63 Ontgrendelen mislukt!.
39. onherkenbaar commando Fout 146 Onherkenbaar commando.
40. Uitpakken van kernbestanden mislukt Fout 25099 Fout 25099. Het uitpakken van kernbestanden is mislukt. Fout 25099 geeft aan dat het Java-installatieproces is mislukt. De oorzaak van deze fout is op dit moment niet bekend.
41. Update 13: Foutcode 561 Fout 561 Update 13: Foutcode 561. Deze foutmelding betekent dat u voor de huidige registratie van de licentie een ander e-mailadres gebruikt dan het e-mailadres dat u hebt opgegeven in de bestelling of in de oorspronkelijke registratie van de licentie.
42. Update kon niet worden voltooid Fout 113 Update kon niet worden voltooid. Het lijkt erop dat de internetverbinding halverwege is verbroken tijdens het downloaden van de update. Controleer uw internetverbinding en probeer het opnieuw.
43. Er is een fout opgetreden bij de update Fout 100 Er is een fout opgetreden bij de update. Er is een fout opgetreden bij de update (foutcode: -100). Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de ondersteuning voor een oplossing.
44. Update mislukt Fout 0x80004002 Update mislukt. Foutcode 0x80004002. Een dergelijke interface wordt niet ondersteund. Er is een fout opgetreden na een wekelijkse antivirusscan.
45. Update mislukt Fout 1067 Update mislukt. Het proces is onverwachts beëindigd.
46. Update mislukt. Toegang is geweigerd Fout 0x80070005 Update mislukt. Foutcode 0x80070005. Toegang is geweigerd.
47. Update mislukt. Er zijn onvoldoende systeembronnen om de aanvraagservice te voltooien Fout 0x800705AA Update mislukt. Foutcode 0x800705aa. Er zijn onvoldoende systeembronnen om de aanvraagservice te voltooien.
48. Updateserver niet beschikbaar Fout 1 Updateserver niet beschikbaar. Fout 1 betekent dat Google Chrome niet kan worden geüpgraded in de huidige map.
49. Updateserver niet beschikbaar Fout 3 Updateserver niet beschikbaar. Fout 3 is een storing in de communicatie met Google Update.
50. Updateserver niet beschikbaar Fout 7 Updateserver niet beschikbaar. Fout 7 betekent dat de update met succes is gedownload, maar niet correct kon worden geïnstalleerd.
51. Update/verwijder conflict Fout 3736 Update/verwijder conflict. Dit bijgewerkte record is verwijderd bij een andere replica. Plaats dit conflictrecord opnieuw of verwijder het.
52. Update/RI-conflict Fout 3718 Update/RI-conflict. De primaire sleutelrecord is bijgewerkt door een andere replica, daarom is deze verwijzingsrecord afgewezen. Maak een nieuwe primaire sleutelrecord die voldoet aan de referentiële integriteitsbeperking, wijzig de waarde van de externe sleutel i
53. Update/update-conflict Fout 3713 Update/update-conflict. Een andere replica heeft dit record ook bijgewerkt. Dit record verloor het conflict. Dien uw update opnieuw in of verwijder deze conflictrecord.
54. UpdateLib levert fout 537. De update is mislukt! Fout 537 [UPD] [ERROR] Genereren van updatestructuur is mislukt. UpdateLib levert fout 537. De update is mislukt!.
55. Bezig met bijwerken Fout 0xE0018D0D Bezig met bijwerken. Installatie probleem.
56. URL niet gevonden Fout 2035 URL niet gevonden. Het SWF-bestand probeert externe middelen te lokaliseren, maar ze kunnen niet worden gevonden.
57. urlopen-fout [Errno 10054] Een bestaande verbinding is geforceerd gesloten door de externe host Fout 10054
58. Gebruik een getal, geen tekenreeks, om naar een groepsniveau te verwijzen Fout 2463 Gebruik een nummer, geen tekenreeks, om naar een groepsniveau te verwijzen.@@@2@1@6361@1.
59. Gebruik een sectienummer, geen string, om naar een formulier of rapportsectie te verwijzen Fout 2461 Gebruik een sectienummer, geen string, om naar een formulier of rapportsectie te verwijzen.@@@1@@@1.
60. Gebruiker al verbonden Fout 0x800CCC03 Gebruiker al verbonden. WOULD_BLOCK.
61. Er is een gebruikersonderbreking opgetreden Fout 18 Het proces van het verbreken van de uitvoering is handig, maar als het niet wordt behandeld, leidt dit tot beëindiging van de toepassing.
62. Gebruiker heeft op Escape-toets gedrukt tijdens DDE-bewerking Fout 287 U hebt op de ESC-toets gedrukt terwijl u wachtte tot een DDE-bewerking was voltooid.
63. USER_CANCEL Fout 0x800CCC17 Gebruiker heeft bewerking geannuleerd.
64. uTorrent-fout 10053 Fout 10053 Fout bij het verzenden van gegevens, een lokaal netwerkprobleem is gesloten.
65. uTorrent-fout 10054 Fout 10054 Socket Error 10054 (Kan niet lezen van controle socket).
66. Utorrent-fout 10060 Fout 10060 Fout 10060: uTorrent heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
67. uTorrent-fout 1104 Fout 1104 "Problemen oplossen met TCP/IP-fout 11004: ""De gevraagde naam is niet aanwezig""."
68. uTorrent-fout 2 Fout 2 ActiveX-fout.
69. uTorrent-fout 200 Fout 200 Utorrent time-outfout.
70. uTorrent-fout 23 Fout 23 µTorrent-gemeenschapsforums.
71. uTorrent-fout 3 Fout 3 ActiveX-fout.
72. uTorrent-fout 400 Fout 400 400: Client is niet verbonden.
73. uTorrent-fout 401 Fout 401 Externe client heeft een autorisatiegerelateerde fout geretourneerd.
74. uTorrent-fout 403 Fout 403 403-fout: VERBODEN.
75. uTorrent-fout 404 foutmelding 404 404 - Fout niet gevonden.
76. uTorrent-fout 500 Fout 500 Kan geen verbinding maken met tracker (HTTP 500).
77. uTorrent-fout 502 Fout 502 Slechte Gateway 502-fout na update.
78. uTorrent-fout 503 Fout 503 Probleem bij het verbinden met tracker - HTTP-fout 503: verbinding mislukt.
79. uTorrent-fout 7 Fout 7 Utorrent-fout: toegang is geweigerd Windows 7.
80. Utorrent-foutcode 10053 Fout 10053 Fout 10053: uTorrent heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
81. Utorrent-foutcode 1104 Fout 1104 Fout 11004: uTorrent heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
82. Utorrent Foutcode Http 502 Fout 502 Fout 502: uTorrent heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.