81. Google Chrome-foutcode 106 Fout 106 Fout 106: Google Chrome heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
82. Google Chrome-foutcode 109 Fout 109 Fout 109: Google Chrome heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
83. Google Chrome-foutcode 502 Proxyfout Fout 502 Proxyfout Error 502 Proxy Error: Google Chrome heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
84. Updateserver niet beschikbaar Fout 1 Updateserver niet beschikbaar. Fout 1 betekent dat Google Chrome niet kan worden geüpgraded in de huidige map.
85. Updateserver niet beschikbaar Fout 3 Updateserver niet beschikbaar. Fout 3 is een storing in de communicatie met Google Update.
86. Updateserver niet beschikbaar Fout 7 Updateserver niet beschikbaar. Fout 7 betekent dat de update met succes is gedownload, maar niet correct kon worden geïnstalleerd.