81. Nod32 Fout 114 Fout 114 Fout 114: ESET NOD32 Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
82. Nod32-fout 2803 Fout 2803 Fout 2803: ESET NOD32 Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
83. Probeer het opnieuw of download en installeer het offline installatieprogramma Fout 2878 Probeer het opnieuw of download en installeer het offline installatieprogramma. Installatiefout tijdens installatie van Windows ESET-product.
84. Het benodigde cabinetbestand 'modules cab' voor deze installatie is beschadigd en kan niet worden gebruikt Fout 2350 Het voor deze installatie benodigde cabinetbestand 'modules cab' is beschadigd en kan niet worden gebruikt. U ontvangt de melding 'Foutcode 2350' bij het installeren van ESET Smart Security.
85. Het installatieprogramma is een onverwachte fout tegengekomen bij het installeren van dit pakket Fout 2878 Het installatieprogramma is een onverwachte fout tegengekomen bij het installeren van dit pakket. Dit kan duiden op een probleem met dit pakket. De foutcode is 2878.
86. Het systeem kan het opgegeven apparaat of bestand niet openen Fout 2755 Het systeem kan het opgegeven apparaat of bestand niet openen. Installatie mislukt met afsluitcode 2755 bij installatie van ESET Remote Administrator 3.x op Windows Server 2000/2003/2008.