61. Roxio-foutcode 0012 Fout 12 Fout 12: Roxio Creator heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
62. Roxio-foutcode 065F Fout 065F Fout 065F: Roxio Creator heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
63. Roxio-foutcode 1603 Fout 1603 Fout 1603: Roxio Creator heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
64. Roxio Game Capture Error 1603 Fout 1603 Foutcode installatiefout.
65. Roxio Game Capture-fout 652 Fout 652 Installatiefout 0652.
66. Roxio Game Capture-fout 80004005 Fout 80040005 Fout tijdens coderingsmenu.
67. Roxio Photoshow Foutcode 403 Fout 403 Fout 403: Roxio Creator heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
68. Roxio Toast-fout 192 Fout 192 Fout 192: Roxio Toast heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
69. Roxio Toast-fout 50 Fout 50 Fout 50: Roxio Toast heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
70. Service ProtexisLicensing (ProtexisLicensing) kan niet worden gestart Fout 1920 Fout 1920.Service.ProtexisLicensing (ProtexisLicensing) kan niet worden gestart. Controleer of u voldoende rechten heeft om systeemservices te starten.
71. Er is een fout opgetreden bij de installatie tijdens de installatie Fout 000D Bij de installatie is een fout opgetreden tijdens de installatie. Foutcode 000D. Treedt op tijdens de installatie van de software.
72. Er is een fout opgetreden tijdens de installatie van Setup Fout 641 Setup heeft een fout aangetroffen tijdens de installatie. Treedt op tijdens de installatie van de software.
73. Het installatieprogramma heeft onvoldoende rechten om toegang te krijgen tot deze map Fout 1303 Fout 1303. Het installatieprogramma heeft onvoldoende rechten om toegang te krijgen tot deze map: C\Program Files\Common Files\Corel\Shared\Shell Extension. De installatie kan niet doorgaan. Meld u aan als beheerder of neem contact op met uw systeembeheerder.
74. Kan CorelDrw.dll niet laden Fout 127 Kan CorelDrw.dll niet laden. Foutcode: 127.
75. Windvd 11 Foutcode=1 Foutcode = 1 Foutcode=1: WinDVD heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
76. Windvd-fout 1706 Fout 1706 Fout 1706: WinDVD heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
77. Windvd-fout 1935 Fout 1935 Fout 1935: WinDVD heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
78. Wordperfect-fout 1303 Fout 1303 Fout 1303: Corel WordPerfect heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
79. Wordperfect-fout 1327 Fout 1327 Fout 1327: Corel WordPerfect heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
80. Wordperfect-fout 1706 Fout 1706 Fout 1706: Corel WordPerfect heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.