41. Comodo-back-upfout 46 Fout 46 Pad is ongeldig.
42. Comodo-back-upfout 47 Fout 47 Het verzoek is nog niet uitgevoerd.
43. Comodo-back-upfout 49 Fout 49 Apparaat niet gereed.
44. Comodo-back-upfout 5 Fout 5 Vereist object is niet gevonden.
45. Comodo-back-upfout 53 Fout 53 Er is een verbindingsfout opgetreden.
46. Comodo-back-upfout 54 Fout 54 De bewerking kan niet worden voltooid omdat de schijf vol is.
47. Comodo-back-upfout 55 Fout 55 Toegang geweigerd.
48. Comodo-back-upfout 59 Fout 59 Beschadigde back-up.
49. Comodo-back-upfout 64 Fout 64 Bestand / map in gebruik.
50. Comodo-back-upfout 67 Fout 67 Opgegeven bestand is niet gevonden.
51. Comodo-back-upfout 8 Fout 8 Ongeldig wachtwoord.
52. Comodo-back-upfout 80 Fout 80 Slechte gebruikersnaam of wachtwoord.
53. Comodo-back-upfout 84 Fout 84 "Ongeldig ""split""-bestand gevonden."
54. Comodo-back-upfout 89 Fout 89 Onvoldoende middelen.
55. Comodo-back-upfout 90 Fout 90 Een bestand/map wordt gebruikt door een ander programma.
56. Comodo-back-upfout 92 Fout 92 Geen inhoud.
57. Comodo-back-upfout 97 Fout 97 De functieaanroep is ongeldig.
58. Comodo Backup-foutcode 1 Fout 1 Fout 1: Comodo BackUp heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
59. Comodo back-up foutcode 180 Fout 180 Fout 180: Comodo BackUp heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
60. Comodo Backup-foutcode 3 Fout 3 Fout 3: Comodo BackUp heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Microsoft & Windows® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft. Disclaimer: ErrorVault.com is niet verbonden aan Microsoft, noch claimt het een dergelijke verbondenheid.