41. Avira-foutcode 23 Fout 23 Fout 23: Avira Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
42. Avira-foutcode 24 Fout 24 Fout 24: Avira Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
43. Avira-foutcode 24005 Fout 24005 Fout 24005: Avira Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
44. Avira Foutcode 7 Verwijderen Fout 7 Fout 7: Avira Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
45. Avira-foutcode 9 Fout 9 Fout 9: Avira Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
46. Avira Foutpoort 7000 Foutpoort 7000 Foutpoort 7000: Avira Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
47. Foutcode 550 (bouncebericht) tijdens productregistratie Fout 550 Foutcode 550 (bouncebericht) tijdens productregistratie. U krijgt een foutmelding 550, het zogenaamde bouncebericht of Non-Delivery Report (NDR), terwijl u probeert uw Avira-product te registreren tijdens de installatie en u zich afvraagt ​​waarom dit gebeurt. deze c
48. Fout: 112. Update mislukt. Fout 112 [UPD] [ERROR] 'D: \Program Files\Avira\AntiVir Desktop\antivir0.vdf' kan niet worden gekopieerd naar 'C: \Documents and Settings\All Users\Application Data\Avira\AntiVir Desktop\TEMP\UPDATE\ VALIDATIE\antivir0.vdf'. Fout: 112. Update mislukt.
49. Licentie-installatie mislukt Fout 407 Het is niet mogelijk om verbinding te maken met de activatieserver. Voor de internetverbinding wordt een proxy gebruikt. Licentie-installatie mislukt.
50. Start uw systeem opnieuw op voordat u setup gebruikt (foutcode: 12) Fout 12 Start uw systeem opnieuw op voordat u setup gebruikt (foutcode: 12). Avira werkt niet meer na update AV 12.
51. Setup kon het functiebeheerbestand niet bepalen of kon het niet correct lezen Fout 7 Setup kon het functiebeheerbestand niet bepalen of kon het niet correct lezen. In sommige gevallen kan het gebeuren dat als gevolg van een Windows-systeemherstel de Avira-verwijderingsroutine beschadigd raakt.
52. De activeringscode is niet correct ingevoerd Fout 551 De activeringscode is niet correct ingevoerd. Licentie-installatie mislukt.
53. De licentieperiode van de ingevoerde OTC is verlopen Fout 556 De licentieperiode van de ingevoerde OTC is verstreken. Licentie-installatie mislukt.
54. Update 13: Foutcode 561 Fout 561 Update 13: Foutcode 561. Deze foutmelding betekent dat u voor de huidige registratie van de licentie een ander e-mailadres gebruikt dan het e-mailadres dat u hebt opgegeven in de bestelling of in de oorspronkelijke registratie van de licentie.
55. UpdateLib levert fout 537. De update is mislukt! Fout 537 [UPD] [ERROR] Genereren van updatestructuur is mislukt. UpdateLib levert fout 537. De update is mislukt!.
56. U gebruikt een OTC die niet overeenkomt met de Avira-software die u gebruikt Fout 555 U gebruikt een OTC die niet overeenkomt met de Avira-software die u gebruikt. Licentie-installatie mislukt.