61. Setup kan de programmamap niet vinden [Foutcode: 17] Fout 17 Setup kan de programmadirectory niet vinden [Foutcode: 17]. Kan Avira Free Antivirus niet verwijderen of bijwerken.
62. Setup kon het functiebeheerbestand niet bepalen of kon het niet correct lezen Fout 7 Setup kon het functiebeheerbestand niet bepalen of kon het niet correct lezen. In sommige gevallen kan het gebeuren dat als gevolg van een Windows-systeemherstel de Avira-verwijderingsroutine beschadigd raakt.
63. Setup heeft een reeds geïnstalleerde versie van Avira Antivir Personal - Gratis antivirus gedetecteerd Fout 23 Setup heeft een reeds geïnstalleerde versie van Avira Antivir Personal - Gratis antivirus gedetecteerd. Deïnstalleer deze versie voordat u opnieuw setup aangeeft [Foutcode: 23].
64. SysTray: avgnt.exe - Toepassingsfout Fout 0xC0000417 SysTray: avgnt.exe - Toepassingsfout. De uitzondering onbekende software-uitzondering (0xc0000417) trad op in de toepassing op locatie 0x71a67256.
65. De activeringscode is niet correct ingevoerd Fout 551 De activeringscode is niet correct ingevoerd. Licentie-installatie mislukt.
66. Het bestand kon niet worden gekopieerd Fout 5 Het bestand kon niet worden gekopieerd. Foutcode: 5.
67. De instructie op 0x00117186 verwijst naar geheugen op 0x79e0b805 Fout 0x00117186 De instructie op 0x00117186 verwijst naar geheugen op 0x79e0b805. Het geheugen kon niet gelezen worden. Klik op OK om het programma te beëindigen.
68. De licentieperiode van de ingevoerde OTC is verlopen Fout 556 De licentieperiode van de ingevoerde OTC is verstreken. Licentie-installatie mislukt.
69. Onbekende fout Fout 857735115 Onbekende fout . Bij het starten van de eerste scan verschijnt de fout.
70. Update 13: Foutcode 561 Fout 561 Update 13: Foutcode 561. Deze foutmelding betekent dat u voor de huidige registratie van de licentie een ander e-mailadres gebruikt dan het e-mailadres dat u hebt opgegeven in de bestelling of in de oorspronkelijke registratie van de licentie.
71. UpdateLib levert fout 537. De update is mislukt! Fout 537 [UPD] [ERROR] Genereren van updatestructuur is mislukt. UpdateLib levert fout 537. De update is mislukt!.
72. U gebruikt een OTC die niet overeenkomt met de Avira-software die u gebruikt Fout 555 U gebruikt een OTC die niet overeenkomt met de Avira-software die u gebruikt. Licentie-installatie mislukt.