41. Gem. laatste fout ophalen 5 Fout 5 Fout 5: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
42. AVG Internet Security-fout 0XC0070643 Fout 0xC0070643 Algemene interne fout.
43. AVG Internet Security-fout 0XE0018D32 Fout 0xE0018D32 Bestandsverzoek kan niet worden gevonden.
44. AVG Internet Security-fout 0XE001C00D Fout 0xE001C00D Data schreef fout.
45. AVG Setup of Update is al actief Fout 0xE001D026 AVG Setup of Update is al actief. Foutbericht: MFA is al actief en er is slechts één exemplaar tegelijk toegestaan.
46. Gem. Verwijderingsfout 70645 Fout 70645 Fout 70645: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
47. Foutmelding: Algemene interne fout Fout 0xC0070643 Foutmelding: Algemene interne fout. Aanvullend bericht: MSI Engine: kan het product niet installeren.
48. Foutadres 0x00009108 Fout 0x00009108 Defecte toepassing avgscanx.exe, versie 12.0.0.1773, defecte module avgscanx.exe, versie 12.0.0.1773, foutadres 0x00009108. Applicatiefout.
49. Foutemmer Fout 1499993822 Storingsbak -1499993822. Applicatiefout.
50. Installatie kan niet doorgaan. Foutmelding: Opgegeven bestand niet gevonden Fout 0xE001003D Installatie kan niet doorgaan. Foutmelding: Opgegeven bestand is niet gevonden. Foutcode: 0xE001003D.
51. Installatiefout: Windows kan de volgende update niet installeren met fout 0x80246007. Fout 0x80246007 Installatiefout: Windows kan de volgende update niet installeren met fout 0x80246007: Beveiligingsupdate voor Microsoft .NET Framework 1.1 SP1 op Windows XP, Windows Vista en Windows Server 2008 x86 (KB2833941).
52. Lokale computer: installatie mislukt Fout 0x80070005 Lokale computer: installatie mislukt. Actie mislukt voor registersleutel HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows: registersleutel maken.
53. Gevraagd bestand is niet beschikbaar op de server Fout 0xE0018D32 Het gevraagde bestand is niet beschikbaar op de server. Deze fout kan optreden wanneer u AVG opnieuw probeert te installeren met het online installatieprogramma of wanneer u een upgrade uitvoert naar een hogere editie van AVG.
54. Ernstfout: dit platform wordt niet ondersteund door dit installatiepakket Fout 0xE001D027 Ernstfout: dit platform wordt niet ondersteund door dit installatiepakket. Zorg ervoor dat u het juiste pakket hebt gedownload.
55. Opgegeven bestand niet gevonden Fout 0xE001003D Opgegeven bestand niet gevonden. Er is een ongeldig controlebestand ontvangen. Probeer het later opnieuw.
56. De netwerklocatie is niet bereikbaar Fout 0xE0060006 De netwerklocatie is niet bereikbaar. Probeer Windows Help. Kan AVG Free 2014 niet installeren.
57. Deze actie is alleen geldig voor producten die momenteel zijn geïnstalleerd Fout 1605 Deze actie is alleen geldig voor producten die momenteel zijn geïnstalleerd. Er treedt een fout op tijdens het verwijderen van AVG via het Configuratiescherm.
58. Deze applicatie kan niet worden gestart omdat de applicatieconfiguratie onjuist is Fout side-by-side configuratie Deze toepassing kan niet worden gestart omdat de toepassingsconfiguratie onjuist is. Deze fout verwijst alleen naar de gebruikersinterface. AVG Free Antivirus werkt prima, maar de gebruiker kan de gebruikersinterface niet bekijken of scanrapporten openen.
59. Dit platform wordt niet ondersteund door dit installatiepakket Fout 0xE001D027 Dit platform wordt niet ondersteund door dit installatiepakket. Zorg ervoor dat u het juiste pakket hebt gedownload.
60. Verwijder Avg 9 Fout Fout 9 Fout 9: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.