141. Avast! Fatale fout instellen Fout 7 Avast! Fatale fout instellen. Fout bij het lezen van productgegevens van "C: \Program Files\AVAST Software\Avast\setup\". Installatie kan niet doorgaan.
142. Avast! kan inkomende e-mail niet beschermen (SMTP-protocol) Fout 10106 Avast!: waarschuwing voor e-mailscanner (avast kan inkomende e-mail niet beschermen (IMAP-protocol) en (POP3-protocol) fout 10106. Avast (10106)-fouten en andere kritieke storingen kunnen optreden wanneer het Windows-besturingssysteem overbelast raakt met ongeldige
143. Fout 87 is opgetreden Fout 87 Fout 87: Avast! Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
144. Scanfout: x_AavmCheckFileDirectEx: avfilesScanReal van C: \Documents and Settings\User\Application Data\SUPERAntiSpyware Fout 0000A413 Scanfout: x_AavmCheckFileDirectEx: avfilesScanReal van C: \Documents and Settings\User\Application Data\SUPERAntiSpyware.com\SUPERAntiSpyware\PROCESSLIST.BIN mislukt, 0000A413.
145. Windows kan de !avast Antivurs-service op lokale computer niet starten Fout 1068 Windows kan de !avast Antivurs-service niet starten op de lokale computer. Fout 1068: De afhankelijkheidsservice of -groep kan niet worden gestart.
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Microsoft & Windows® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft. Disclaimer: ErrorVault.com is niet verbonden aan Microsoft, noch claimt het een dergelijke verbondenheid.