121. De iPhone [apparaatnaam] kan niet worden hersteld Fout 4013 De iPhone [apparaatnaam] kon niet worden hersteld. Er is een onbekende fout opgetreden (4013).
122. De iPhone [apparaatnaam] kan niet worden hersteld Fout 4014 De iPhone [apparaatnaam] kon niet worden hersteld. Er is een onbekende fout opgetreden (4014).
123. Er is een fout opgetreden bij het downloaden van je gekochte muziek Fout -50 Er is een fout opgetreden bij het downloaden van je gekochte muziek. Er is een onbekende fout opgetreden (-50).
124. Onbekende foutcode 6 Itunes Fout 6 Fout 6: iTunes heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
125. Windows 7 Fout 999 Itunes Fout 999 Fout 999: iTunes heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
126. Windows Fout 2 Itunes Fout 2 Fout 2: iTunes heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.