241. Safari-fout 504 Fout 504 504 Gateway time-outfout.
242. Safari-fout 505 Fout 505 Fout 505: Safari heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
243. Safari-fout 600 Fout 600 Fout 600: Safari heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
244. Safari-fout 999 Fout 999 Fout bij het openen van e-mail.
245. Safari-foutcode 407 Proxy-authenticatie vereist Fout 407 Fout 407: Safari heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
246. Safari-foutdomein 0 Fout domein 0 Error Domain 0: Safari heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
247. Safari-foutdomein 306 Fout CFURLErrorDomain:306) Fout CFURLErrorDomain:306): Safari heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
248. Safari-updatefout (-3001) Fout (-3001) Fout (-3001): Safari heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
249. De iPhone [apparaatnaam] kan niet worden hersteld Fout 21 "De iPhone ""iPhone"" kan niet worden hersteld. Er is een onbekende fout opgetreden (21).
250. De iPhone [apparaatnaam] kan niet worden hersteld Fout 4005 De iPhone [apparaatnaam] kon niet worden hersteld. Er is een onbekende fout opgetreden (4005).
251. De iPhone [apparaatnaam] kan niet worden hersteld Fout 4013 De iPhone [apparaatnaam] kon niet worden hersteld. Er is een onbekende fout opgetreden (4013).
252. De iPhone [apparaatnaam] kan niet worden hersteld Fout 4014 De iPhone [apparaatnaam] kon niet worden hersteld. Er is een onbekende fout opgetreden (4014).
253. Er is een fout opgetreden bij het downloaden van je gekochte muziek Fout -50 Er is een fout opgetreden bij het downloaden van je gekochte muziek. Er is een onbekende fout opgetreden (-50).
254. Onbekende foutcode 6 Itunes Fout 6 Fout 6: iTunes heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
255. Windows 7 Fout 999 Itunes Fout 999 Fout 999: iTunes heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
256. Windows Fout 2 Itunes Fout 2 Fout 2: iTunes heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
257. U heeft onvoldoende toegang tot uw computer om verbinding te maken met de geselecteerde printer Fout 1802 U hebt onvoldoende toegang tot uw computer om verbinding te maken met de geselecteerde printer. Er is een fout opgetreden tijdens een poging om Bonjour Printer Wizard te gebruiken.