21. Aol-fout Ac-0000 Fout AC-0000 Fout AC-0000: AOL Instant Messenger (AIM) heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
22. Aol-foutcode 100 Fout 100 Fout 100: AOL Instant Messenger (AIM) heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
23. Aol-foutcode 102 Fout 102 Fout 102: AOL Instant Messenger (AIM) heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
24. Aol-foutcode 104 Fout 104 Fout 104: AOL Instant Messenger (AIM) heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
25. Aol-foutcode 17099 Fout 17099 Fout 17099: AOL Instant Messenger (AIM) heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
26. Aol-foutcode 212 Fout 212 Fout 212: AOL Instant Messenger (AIM) heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
27. Aol-foutcode 80072F30 Fout 80072F30 Fout 80072F30: AOL Instant Messenger (AIM) heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
28. Aol Foutcode Ac 3001 Fout AC 3001 Fout AC 3001: AOL Instant Messenger (AIM) heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
29. AOL Instant Messenger (AIM) Fout 10054 Fout 10054 "Verbinding met AIM is mislukt: systeemfoutcode ""10054""."
30. AOL Instant Messenger (AIM) Fout 3 Fout 3 Vorig bericht is niet ontvangen door %user% vanwege fout: Foutcode 3 ontvangen van server.
31. AOL Instant Messenger (AIM) Fout 408 Fout 408 HTTP-fout 408 - Verzoek time-out.
32. AOL Instant Messenger (AIM) Fout 7 Fout 7 Fout bij inloggen op AIM: onbekende code 7.
33. HTTP-proxysessie mislukt Fout 400 HTTP-proxysessie mislukt. Code: 400.
34. Onverwachte reactie ontvangen van ​https: //api.oscar.aol.com/aim/startOSCARSession: Invalid Request Fout 1015 Onverwachte reactie ontvangen van ​https: //api.oscar.aol.com/aim/startOSCARSession: Invalid Request. statusDetailCode 1015.
35. Startup.ocm is mislukt vanwege fout 31 Fout 31 Startup.ocm is mislukt vanwege fout 31. Dit komt door een verouderde versie van het bestand COMCTL32.DLL in uw c:\windows\system directory.
36. Het installatiebestand is beschadigd of onvolledig Fout #13 Het installatiebestand is beschadigd of onvolledig. Het installatiebestand is beschadigd of onvolledig. Je moet het opnieuw downloaden.
37. Kan geen IM verzenden (fout 603) Fout 603 Kan geen IM verzenden (fout 603). geen berichten ontvangen op AIM.
38. Uw sms-bericht kan op dit moment niet worden verzonden Fout 602 Uw sms-bericht kan op dit moment niet worden verzonden. Probeer het later opnieuw.