61. Adobe Reader-fout 5 Fout 5 Fout 5: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
62. Adobe Reader-fout 500 Fout 500 Fout 500: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
63. Adobe Reader-fout 6 Fout 6 Fout 6: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
64. Adobe Reader-fout 6.6 Fout 6.6 Fout 6.6: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
65. Adobe Reader-fout 63 Fout 63 Fout 63: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
66. Adobe Reader-fout 80070Bc9 Fout 80070BC9 Fout 80070BC9: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
67. Adobe Reader-fout 927 Fout 927 Fout 927: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
68. Adobe Reader-fout 941 Fout 941 Fout 941: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
69. Adobe Reader-foutcode 11010 Fout 11010 Fout 11010: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
70. Adobe Reader-foutcode 13042 Fout 13042 Fout 13042: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
71. Adobe Reader-foutcode 13050 Fout 13050 Fout 13050: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
72. Adobe Reader-foutcode 1603 Fout 1603 Fout 1603: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
73. Adobe Reader-foutcode 1642 Fout 1642 Fout 1642: Adobe Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
74. Er is al een andere installatie bezig Fout 1500 Er is al een andere installatie bezig. Voltooi die installatie voordat u doorgaat met deze installatie.
75. Er is al een andere installatie bezig Fout 1618 Er is al een andere installatie bezig. Voltooi die installatie voordat u doorgaat met deze installatie.
76. Fout bij toepassen van patch op [bestandsnaam] Fout 1328 Fout bij toepassen van patch op [bestandsnaam]. Het is waarschijnlijk dat iets anders het bestand heeft bijgewerkt, en de patch kan het niet wijzigen. Neem voor meer informatie contact op met uw patchleverancier.
77. Fout bij het openen van het bronbestand: C: \Windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerTrust\AcrobatConnect Fout 1309 Fout bij het openen van het bronbestand: C: \Windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerTrust\AcrobatConnect.cfg.
78. Fout bij schrijven naar bestand: C: \Config.Msi Fout 1310 Fout bij schrijven naar bestand: C: \Config.Msi. Controleer of u toegang hebt tot die map.
79. Het voor deze installatie benodigde cabinetbestand '[bestandsnaam]' is beschadigd en kan niet worden gebruikt Fout 1335 Het voor deze installatie benodigde cabinetbestand '[bestandsnaam]' is beschadigd en kan niet worden gebruikt. Deze fout kan duiden op een netwerkfout, een fout bij het lezen van de cd-rom of een probleem met dit pakket.
80. De installatiebron voor dit product is niet beschikbaar Fout 1612, 1635 De installatiebron voor dit product is niet beschikbaar. Controleer of de bron bestaat en of u er toegang toe hebt. Dit patchpakket kon niet worden geopend. Controleer of het patchpakket bestaat en dat u er toegang toe hebt. Of neem contact op met de applicatievendo