81. Flash Player-fout 2154 Fout 2154 Fout 2154: Adobe Flash Player heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
82. Flash Player-fout 2170 Fout 2170 Fout 2170: Adobe Flash Player heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
83. Flash Player-fout 3 Fout 3 Er is een probleem opgetreden bij het installeren van Flash Player.
84. Flash Player-fout 30 Fout 30 Installatie mislukt met foutcode: 30.
85. Flash Player-fout 3305 Fout 3305 Fout 3305: Adobe Flash Player heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
86. Flash Player-fout 459 Fout 459 Fout 459: Adobe Flash Player heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
87. Flash Player-foutcode 1025 Fout 1025 Fout 1025: Adobe Flash Player heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
88. Flash Player-foutcode 1619 Fout 1619 Fout 1619: Adobe Flash Player heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
89. FlashPlayerPlugin_11_9_900_117.exe - Toepassingsfout Fout 0xC0000710 FlashPlayerPlugin_11_9_900_117.exe - Toepassingsfout. De uitzondering onbekende software-uitzondering (0xc0000710) trad op in de toepassing op locatie 0x7794a389. Klik op OK om het programma te beëindigen.
90. Installatie mislukt: fout 19166 Fout 19166 Installatie mislukt: fout 19166. Flash player-fout 19166 wordt meestal veroorzaakt door corrupte Flash-installatiebestanden of door conflicterende systeemmachtigingen.
91. Laden nooit voltooid Fout 2036 Laden nooit voltooid. Het laden van de advertentie is niet voltooid omdat er een fout is opgetreden bij het laden van de SWF-, FLV- of afbeeldingsbestanden. Resources of assets kunnen niet worden weergegeven vanwege een fout tijdens het laden.
92. ReferenceError: Error #1065: Variabele {Class Name} is niet gedefinieerd Fout 1065 ReferenceError: Error #1065: Variabele {Class Name} is niet gedefinieerd. Wanneer u een film publiceert, exporteert of test in Flash CS4 Professional, krijgt u deze foutmelding in het uitvoervenster.
93. Streamfout Fout #2032 Streamfout. De toepassing kan geen advertenties van de server aanvragen.
94. Het bestand ‘InstallAX64.exe†is niet gemarkeerd voor installatie Fout 2753 Het bestand 'InstallAX64.exe' is niet gemarkeerd voor installatie. Adobe Flash Player-installatiefout.
95. Het meegeleverde DisplayObject moet een kind zijn van de beller Fout 2025 Het meegeleverde DisplayObject moet een kind zijn van de aanroeper. De toepassing of component probeert mogelijk een DisplayObject of component te verwijderen, maar kan niet worden gevonden. Alle weergaveobjecten zoals MovieClip en Sprite nemen over van de klasse DisplayObject
96. Er is een probleem met dit Windows Installer-pakket Fout 1722 Adobe Flash Player 11 ActiveX -- Fout 1722. Er is een probleem met dit Windows Installer-pakket. Een programma dat als onderdeel van de installatie werd uitgevoerd, eindigde niet zoals verwacht. Neem contact op met uw ondersteuningspersoneel of pakketverkoper. Actie NewCustomAction1, locatie: C: \Use
97. Dit installatiepakket kan niet worden geopend Fout 1619 Dit installatiepakket kan niet worden geopend. Controleer of het pakket bestaat en dat u er toegang toe hebt, of neem contact op met de leverancier van de toepassing om te controleren of dit een geldig Windows Installer-pakket is.
98. TypeError: Error #1009: Geen toegang tot een eigenschap of methode van een null-objectreferentie Fout 1009 TypeError: Error #1009: Geen toegang tot een eigenschap of methode van een null-objectreferentie. op town_fla: : Button_237/frame1().
99. Onverwerkte IOE-foutgebeurtenis Fout 2044 Onverwerkte IOErrorEvent. De fout wordt veroorzaakt door een fout die verband houdt met machtigingen/beveiligingsschendingen. Om veiligheidsredenen staat Flash Player niet toe dat een film van het ene domein naar eigenschappen op een ander domein verwijst, wijzigt of gereed is.
100. Onbekende fout Fout 1025 Onbekende fout. Code: 1025.